Iphone 11 vagy Iphone 12 mini?
Sziasztok!
Nemsoká szeretnék venni egy új telefont, és a fenti kettő ami úgy nagyon tetszik. Most egy iPhone 6s-em van, tehát nagy váltás lenne, csak 32 gigás amiből csak 21-et használok, szóval egyértelműen mindkét esetben a 64 gigás verziót választanám. Tehát arra lennék kiváncsi, hogy melyik jobb ezek alapján:
-kamera
-akkumlátor
-használat (mármint melyiket kényelmesebb használni)
-valamint, hogy melyik színállás a legjobb belőlük
Azok írjanak akik értenek az ilyen dolgokhoz, vagy éppen van nekik valamelyik ezek közül.
Köszi! :)
Fehéret vettem, a legelegánsabb szerintem. Fehér vagy vékony átlátszó tokkal használom, jól néz ki. Egyébként meg, ha veszel rá tokot, szinte semmi nem fog látszani a színéből.
64Gb-os Minim van, két gyerekem, év végén mindig lementem a fotókat, videókat, amik készülnek, képeket leválogatjuk, előhívjuk. Videókat meg összevágom. Így elég a tárhely. A 128GB-os is megtelik. Kollégámnak ekkora van iphone 7 (3 éves), 30000 kép fölött van, mondtam neki, mire leválogatja, megőszül.
Nem feltétlen kedves utolsó. A 12 mini jobb felbontású képeket és videókat csinál, dehát több tárhelyet is vesznek el. És a másik, hogy mivel sokkalta erősebb, ezért sokkalta több minden fut is rajta. VR alkalmazások, komolyabb játékok amik megint csak több helyet vesznek el.
Nem bővíthető telefonnál a 64gb max akkor elég, ha kb közösségi appokat használsz, de akkor meg a telefon nincs kihasználva és nem érdemes megvenni.
#16 Tudom mennyi helyet foglalnak a videók, képek. Te viszont nem vagy képbe teljesen. Csak példaként
6S 4K30 bitráta 50Mb/s (h264)
12 Mini 4K60 bitráta 54Mb/s (h265).
Pl a Youtube 236MB-ot foglal.
Nekem van 71 alkalmazásom és 71 video 4K60-ban ez mellett sok más, még bőven van hely. Akkor nem elég, ha nem mented le a videókat, fotókat, évek múltán feltelik.
De akkor meg nem érné meg neki venni egy újjat, ha csak arra használná.....
Akkor bőven elég lenne egy 7+-ra updatelnie 6s-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!