Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 500 ezer forintért melyik...

500 ezer forintért melyik iPhone 15-ös szériából vegyem meg?

Figyelt kérdés
iPhone 15 vagy iPhone 15 plus vagy iPhone 15 pro illetve honnan vegyem iPhone hivatalos oldaláról vagy nézzek szét az online piacon
2024. júl. 1. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Pro vagy Pro Max-t, apple oldalrol
2024. júl. 1. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:

De veheted hivatalos partnertől is:

[link]

(A szín nincs kőbe vésve természetesen, én csak most random fogtam magam, és ráböktem egyre).

2024. júl. 1. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ez aztán remek kérdés....

A melyik telefont kérdéshez jó lenne tudnunk, hogy:

Mire használnád a telefont? Milyen elvárásaid vannak vele szemben? Esetleg most milyen telefont használsz?

Azt hogy honnan vegyed, az megint egyéni preferencia kérdése. Magánszemélyként veszed vagy cégre? Mi a fontosabb számodra, a 3 év garancia vagy az, hogy jelentősen olcsóbb legyen?

Ha a garancia fontos, akkor SE a hivatalos oldalról vedd, az Apple hivatalos partnereinél is általában jobb ajánlatok vannak. Pl. a már említett Media Markt vagy az Euronics.

Ha neked nem annyira fontos a garancia (tehát elég csak az Apple által fixen adott 1 év) és inkább olcsóbban szeretnél hozzájutni, akkor lehet nevesincs webshopokon nézelődni.

2024. júl. 1. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Pro és hivatalos helyről.
2024. júl. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!