Iphone 15 pro max megéri az árát?
Figyelt kérdés
máj. 20. 18:07
1/13 anonim válasza:
Attól függ mire használnád, de én azt mondanám, hogy általánosságban igen. Jó pár évig nem fog fájni a fejed a telefonváltáson.
2/13 anonim válasza:
Igen, megéri. Én mondjuk egy iPhone 15 Pro Maxért 561880 Ft fizettem. Az iPhone 15 Pro Maxom adatai: 256 GB belső tárhely, Titán (sötét) kék színben. 1-esnek! És igen, tervezem hogy idén 2024 őszén be szerzek majd egy iPhone 16 Pro Maxot is. Ugyanis iPhone Pro Max gyűjtő vagyok. Igen iPhone Pro Max fan vagyok. Úgy hogy máris fáj fejem egy iPhone 16 Pro Maxra.
3/13 anonim válasza:
Vegyel a piacrol hasznalt telot. Vagy a cigany az aluljaroban is szokott arulni meno telokat
kokin lehet erdeklodni
4/13 anonim válasza:
De nem rossz hogy egy Pro Max nem éri el egy S szériás Galaxy tudását? Mert nekem nagyon kényelmetlen az ilyen lekorlátolt buta telefonokat használni, mint amilyeneket az Apple is gyárt
5/13 anonim válasza:
4-es! Az Apple gyártja a világ legjobb PRO MAX telefonjait! Jobb mint a droid, Samsung Galaxy. Sőt igen, tud meg hogy igenis, Apple Fan vagyok! 3 db iPhoneom van, 2 Watchom, és egy Macbook Airem van. Tehát mondhatni Steve Jobs be költözött hozzám.
6/13 anonim válasza:
Az biztos hogy a legjobb Pro Maxokat ő gyártja, de az is hogy összességében a világ legközépszerűbb telefonjait is
10/13 anonim válasza:
Szia! Én pár napja váltottam androidról IPhone-ra, nagyon tetszik☺️Először a 15 pro volt tervben,de nekem túl picinek tűnt,így választottam inkább a maxot. Egyáltalán nem bántam meg,hogy vàltottam. A fényképező nagyon jó,álló vonatbol zoomoltam rá egy elég messze levő házra és jól látható volt,hogy 5ös házszámú😀csakhogy egy példát hozzak fel. A vonat és a ház közt volt egy peron,parkoló,körforgalom és azon túl a ház,szóval sztem nem rossz teljesítmény. A másik,hogy nekem 2 napig bírja az akksi,ami meglepő,remelem,sokáig így marad😀 hozzáteszem,nem játszom a telón,leginkább Messenger,Facebook,Insta,TikTok,ilyenek. Nekem nagyon bejött, ajánlom😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!