Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15 pro max megéri az árát?

Iphone 15 pro max megéri az árát?

Figyelt kérdés
máj. 20. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Erre nem lehet egyértelműen válaszolni. Ha valaki arra használja a telefonját, hogy híreket olvas rajta, közösségi médiát nyomkod, navigál, néha csinál pár fényképet jó fényviszonyoknál, egyszerűbb játékokkal játszik, akkor nem, nem éri meg lista áron 500 ezerért telefont venni, mert 120-150 ezerért talál olyan telefont, ami ezt tökéletesen tudja, sőt 80-120 ezerért olyat is, ami majdnem tökéletesen.

Általánosságban MINDEN terméknél, legyen az telefon, számítógép, autó, cipő, hamburger, gitár, stb. a középkategória éri meg a legjobban, ez a legnagyobb piac, itt próbál szerencsét a legtöbb gyártó, itt a legnagyobb az árverseny.

Megéri a BMW X5-öse egy 3 literes bitorbó dízelmotorral a 34 milliót? Meg hát, a kategóriájában ez egy jó ajánlat. Egyébként meg megéri 34 millióért olyan autót venni, ami tök ugyanazt tudja mint egy nagyon túlextrázott Octavia kevesebb mint fele ennyiért? Vagy mint egy nagyon jó állapotú használt autó hatod ennyiért? Vagy mint egy még mindig bőven okés autó tized ennyiért?

Ha tényleg komoly a kérdést és ilyen telefont szeretnél venni kérdező, akkor azt kell tisztázni, hogy mire használnád a telefont és a legfontosabb: tényleg van olyan anyagi helyzeted, hogy ennyit akarsz adni egy telefonért? Nincs jobb helye annak a pénznek?

máj. 20. 23:32
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ mire kell. Átlagfelhasználónak nem éri meg.
máj. 21. 05:36
 13/13 Veteránmacska ***** válasza:
41%

4-es

Ha te nem ismersz egy rendszert, az nem azt jelenti hogy szar csupán te vagy a buta hozzá! mert android hoz vagy szokva de neked az való használja azt! Amúgy meg én is így voltam mint te soha büdös életembe nem használtam ájfont nem voltam olyan bevállalós hogy vettem egyet magamnak lesz ami lesz és most már azon vagyok hogy soha nem cserélném le az iPhone-omat androidos telefon ért! ☝️☝️

máj. 22. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!