Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyem meg az iPhone 16 Peo...

Vegyem meg az iPhone 16 Peo Maxot vagy majd várjam meg a 17 Pro Maxot?

Figyelt kérdés
Most cserélem le a telómat és iPhonet akarok mert az az igényem. Láttam az iPhone 16 hardverét elégge bíztató, de hallottam hogy iPhone 17 pro modellek 12 gb rammal fognak futni. Szerintetek várjak még egy évet és szenvedjek még a mostanival, vagy vegyem majd meg az iPhone 16 pro maxot?

aug. 23. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Vedd meg mind a kettőt.
aug. 23. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Mindig jobb lesz az újabb, várhatsz kb. a végtelenségig.

Akkor válts, amikor eljön az ideje.

Amúgy nem gondolnám, hogy a 15 Pro után olyan nagy újítás már érkezik az iPhone vonalra, inkább szoftveres téren, azt meg általában a Pro széria meg szokta kapni visszamenőleg.

Szóval szerintem válts 16 Pro Max-ra, ha kijavítják a 15 Pro Max melegedési problémáját, meg kicsit javítanak az ultra szélesen akkor egy tökéletes telefon lesz.

aug. 23. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Mondd el, hogy mennyire nincs életed anélkül, hogy elmondanád, hogy nincs életed. Szar lehet neked mr troll
aug. 23. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Vedd meg,iPhone-nál nincs jobb.
aug. 23. 19:31
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem vedd meg a 18 pro max ultra gigát, mert úgy hallottam, hogy annak 5000 megapikszeles lesz a kamerája. Mind a 10!

🤦‍♂️

aug. 23. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Aki ilyen kérdést feltesz annak nem hiszem hogy egyátalán lenne pénze iPhone-ra. 😂
aug. 24. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindig ez a “tolódásos” kérdés 🤦🏻‍♂️ “Vegyem meg most ezt, vagy várjam meg jövőre azt?” Aztán jövőre megint a következőt, majd megint, és így sose lesz új telefonod
aug. 24. 17:17
 8/10 Ekhoe válasza:
100%
Szerintem vedd meg a 18 pro max ultrat abba a szelfi kamera 100mp,a 3 hatlap 1-1milio megapixel és 150 GB ram 100tb tarhely 😉🤣
aug. 24. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg, ne maradjon raktáron.
aug. 25. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:

A Peo jobb mint a Pro.

A 12 gb nagyon kevés.

aug. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!