Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány évig hasznaltok egy...

Hány évig hasznaltok egy mobilt? Hány évig bírja?

Figyelt kérdés

jan. 17. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én átlagban 3-4 év, de a mostanival talán még tovább tervezek, mert bejött.
jan. 17. 19:43
 2/13 anonim válasza:
100%

A Samsungomat 5évig nyüstöltem, akkor lett lecserélve, amikor már nagyon belassult szegény. Most 4. éve van nálam a Huawei p30 lite, még semmi baja, így még marad.

Semmi extrára nincs szükségem telefonáláson, netezésen kívül, így számomra nem fontos, hogy a legújabb, legjobb, legdrágább telefonom legyen.

jan. 17. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg bírja az akkumulátor. Készülékfüggő, de jellemzően 5 évnél tovább.
jan. 17. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Ameddig a felhasználói élmény garantált, egy középkategóriás telefon kb. 3 évig, egy csúcstelefon 5-6 évig is hozza az elvárt szintet.

De ennél azért előbb cserél a többség.

jan. 17. 21:54
 5/13 meszike91 ***** válasza:
100%
Az enyém már több mint 4 éves, most cseréltem kamerát és aksit .
jan. 17. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az eddigi rekorder még a nyomógombos korszakomban volt, Nokia 6234, ami 5 és fél évig bírta.

Azon kívül általánosságban addig használok egy telefont, amíg nincs elavulva (hardveresen megállja a helyét), nem lassul be, nem megy tönkre, vagy nem lopják el (sajnos megtörtént már)

jan. 17. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
...
jan. 18. 02:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegit 5 és fél éve használom. Samsung Galaxy A70 (2019).

De ahogy lejárt a hivatalos garancia, kezdtek is előjönni a problémák ("A" típustól nem is vártam többet).

Most várom az S25 sorozat megjelenését és az azt követő összehasonlításokat az előző szériához képest.

Most egy nagyobb beruházást tervezek, így S24U vagy S25U lesz, attól függően mi derül majd ki az első egy-két hónapban a tesztelőknél, tech videósoknál.

A megjelenést követően úgyis az lesz rögtön az első hónapban, hogy összehasonlítják az előző évi szériával.

Ha megéri, akkor S25 Ultra.

Ha nem, akkor S24 Ultra + egy Galaxy Watch7 (vagy valamilyen más okosóra).

jan. 18. 05:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az előző mobilomat 8 évesen cseréletm le, a mostani 4 éve van meg, most tervezem cserélni, mert rossz döntés volt de önmagában nem rossz telefon csak nincs google rajta (Huawei p40 lite) ezért egy honorra fogom cserélni
jan. 18. 12:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
5-6 évig. Általában Xiaomi
jan. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!