Ti hany evig hasznaltok egy mobilt?
Nagyon meg tudom szeretni a telefonjaimat, nem érdekel hogy elavult, addig használom amíg bírja. A mostani telefonom előtt egy jó minőségű Samsungot használtam 4 évig. Egyszer volt szervizben, garanciálisan kapott új akksit és még utána 3 évet használtam.
A telefon amúgyis ebben a világban már havonta újul, ha azt vesszük akkor félévente lehetne cserélni, mert egyre jobb és többet tud.
Ameddig bírja, nem csinálok presztízskérdése belőle.
Persze azért van egy határ, ha pl még működik csak használhatatlanul lassú, szar az akkuja, vagy bereped a kijelző, nem kompatibilisek az appok, akkor nyilván lecserélem. De azért biztosan nem, mert mondjuk már 2 éves modell... :D
Jelenlegi telóm most lesz 4 éves, de még hibátlan, előtte valót is 3 és fél évig használtam.
Majd akkor cserélek, ha ezt már kínlódás lesz használni, vagy ha kijön valami olyan mobil, amit minden szempontból tökéletesnek tartok, és nagyon megtetszik (jelenleg nincs ilyen)
Én addig használom őket, amíg teljesen, javíthatatlanul tönkre nem mennek, eddig kb 6 mobil közül egyet adtam el, de már az is a végét járta.
Tehát úgy 2-4 évig.
Már miért robbannának, mire gondolsz?! Ha elhasználódik az akksi, akkor is legfeljebb nem lehet bekapcsolni, vagy egyéb hiba, de a telefon sem veszélyesebb, mint más műszaki cikkek, ugyanolyan elektronikai kütyü, nem több!
Az más dolog, hogy anno 3 éve a megjelenése után 1 hónappal vissza kellett rendelni a forgalmazásból a Galaxy Note 7-et, mert az akksi szűkössége és szoftveres hiba együttese miatt szó szerint kigyulladt, de se előtte, se azóta nem volt ilyen hiba egy telefonnal sem! Meg ugyebár még anno a Snapdragon 810-es processzor volt hírhedt arról, hogy iszonyatosan fel tud forrósodni, de abból meg semmilyen komolyabb gond nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!