Használtok Xiaomi 13 Pro mobilt?
Kb 1 hete vettem 1-t.
Nemtudom pontosan mire vagy kivancsi. De ugy dióhéjban:
Pro:
-szep kijelző (ltpo amoled (energiatakarekosabb)), nagy telefon nagy tarhelyel (512g/12ram+3)
-gyors telo 120hz
-jatekra szerintem megfelelő (android jatek vagy emulalas (ps1,ps2,switch) (mondjuk en nem ultra beallitasokat hasznalom, hanem csak high, igy annyira nem melegszik)
-vizallo (nem teszteltem), 120w toltes (20-30 p ha addig nem nyomkodod akkor 100ra tölt), vagy vezeték nélküli töltés
Con:
- pici input lag 1-2 alkalmazasnal
- picit talán tularazott (400k)
- neha ritkan elofordulnak grafikai torzulasok, de ezt egy app restartal orvosolható
- miui,a frissitesei picit kiszamithatatlanka (en ezert nem is frissitem a telot, szoval azokat meg internet csatlakozás előtt ki kell kapcsolni ha zavar)
Meg anny, ha folyamat használod naponta / másfél naponta kell tolteni (redditelsz, youtubozol)
Ha játszol, akkor 5-8 ora.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Pontosan ezekre a dolgokra voltam kíváncsi, mivel már olvastam a cukormázas irományokat a tesztelőktől, és most már igazi véleményekre is kíváncsi voltam a felhasználóktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!