Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont, de...

Vettem egy telefont, de borzasztóra megbántam, mit tennének?

Figyelt kérdés

Rábeszéltek a boltban az iPhonera, alapjáraton nem azért mentem, nem is tetszik. Megbántam, hogy kiadtam rá 300ezer forintot. Plusz még nem is tetszik. Sajnos visszavinni nem lehet, mert boltban vettem, aludni sem tudtam emiatt. Nem szoktam hülyeségekre elverni a pénzt, ha nem bolondít az eladó, nincsen ez…

Saját pénzből vettem, de anyám is cirkuszolt, mikor megtudta, mennyibe került.

ma 05:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miért troll kérdés??? Tényleg megvettem, sajnos.
ma 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Csinálsz egy iCloud fiókot, beállítod. Pár napig mindent még logolni fog, indexelni stb. szóval ilyenkor gyorsabban merül.

Utána élvezed az iPhone előnyeit, ott a FaceID, az erős hardver és gyors működik, a piszok jó kamera.

Nem lesz gond, csak adj neki időt. Azért az iPhone 15 nem olyan rossz telefon.

ma 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:

ad el azt kész bontatlanul 0 percet használva hardverapro stb eltudod adni jó áron.

ėn is jårtam már igy telefonal az nem iphon volt hanem windos telefon.

ma 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!