Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy telefont, de...

Vettem egy telefont, de borzasztóra megbántam, mit tennének?

Figyelt kérdés

Rábeszéltek a boltban az iPhonera, alapjáraton nem azért mentem, nem is tetszik. Megbántam, hogy kiadtam rá 300ezer forintot. Plusz még nem is tetszik. Sajnos visszavinni nem lehet, mert boltban vettem, aludni sem tudtam emiatt. Nem szoktam hülyeségekre elverni a pénzt, ha nem bolondít az eladó, nincsen ez…

Saját pénzből vettem, de anyám is cirkuszolt, mikor megtudta, mennyibe került.

ma 05:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
62%
Próbáld meg mégis csak szeretni! Nézd meg jól és akár írd is össze, hogy mit tudsz szeretni benne. Pl. kis méret, megbízható, jól működik, új készülék, mekkora tárhely, mi mindent tud, amit az előző telefonod nem tudott és amivel sikerült rábeszélni téged.
ma 05:46
 2/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt nem értem, hogy tudnak valakit rábeszélni egy telefonra, ha nem amiatt megy oda és még nem is tetszik neki? Végül mi miatt hoztál meg ilyen döntést, mi volt a döntő érv emellett? Menj el egy GSM üzletbe és add el, bár annyit nem kapsz érte, mint amennyi volt, de legalább nem 300-at buksz.
ma 06:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajnálnom kellene most téged? Add oda az első homelessnek, akivel találkozol, talán neki tetszeni fog.
ma 07:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Az, hogy nem tetszik, itthon jöttem rá, de mivel személyesen vettem, nem vihetem vissza…

Tesómnak is iphoneja van, alapjáraton Samsung s24-et vagy egy annál olcsóbb Samsungot szerettem volna, de rábeszélt erre. Nem is akartam megvenni mindenáron. Nem tudom, mi volt velem, beteg is vagyok.

Egyébként utólag a pénzt is elkezdtem sajnálni.

ma 07:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Az már tanulópénz. Az eladónak elég a 8 általános, nem kell hozzá egyetemi kereskedelem és marketing szak, sem hipnotizőri képesség. Nem az ő érdeme, hogy megvetted, hanem a saját hiúságod, butaságod. Nekem összesen nincs ennyi pénz a számlámon, te meg minden gondolkodás nélkül otthagyod. Gyógyulj meg, aztán tanulj meg gondolkozni, mielőtt vásárolsz. Nem kell hozzá semmi speciális képesség, mert mint említettem, az eladó nem fog tudni semmi olyan gondolatot beletrükközni a fejedbe, ami azelőtt nem volt ott.
ma 07:40
 6/12 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon nem tetszik, add el még gyorsan, amíg friss. 10-20%-al olcsóbban, mint vetted és akkor nem buktál rajta annyit. DE. Nekem is volt androidos meg ios-es telóm, tizenéve maradtam az utolsónál és 2db telefonom volt azóta. És akkor sem azért cseréltem le, mert nem volt jó már az előző, hanem a férjem meglepett egy újjal. Ezek az almatelefonok baromi jók - nekem sem kell h mindent is tudjon, kell telefonálásra, sms-re meg legyen rajta zene és net. Baromira megbízhatók! És 8 év múlva is az lesz! Szerintem tartsd meg, ez a márka sok év után is ugyanolyan időt-, és minőségálló lesz, mint most.
ma 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg telefon üzlet van, cseréld be olyanra amit szeretnél. Ha nem csak eladni akarod a boltban, hanem rögtön le is vásárolod az árát, akkor elég jól ki tudsz szállni belőle.
ma 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
ma 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Majd megszokod. Én szinte egyik telefonomat sem szerettem először, mert hiányzott a régi. :) De muszáj volt cserélni, hiba vagy elavulás miatt.

Esetleg el tudod adni olyan üzletben, ahol foglalkoznak használt telefonokkal és veszel másikat, amilyet szeretnél.

ma 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Végre egy olyan ájfón-fikázós-trollkérdés ami még hihető is.
ma 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!