Ma délelőtt elhagytam a telefonom, valaki már megtalálta és kikapcsolta. Ha bemegyek a rendőrségre ők esetleg be tudják mérni a készüléket?
Figyelt kérdés
Tudnak ők vagy bárki ezügyben érdemben tenni valamit, vagy engedjem el?tegnap 14:41
11/21 anonim válasza:
8 Ijen is van?.Működik is vagy csak átverés?Mi a buktató?
13/21 A kérdező kommentje:
Google már pipa, de mivel az a drágaság azonnal kikapcsolta a telót, nem sokra megyek vele.
tegnap 17:46
14/21 anonim válasza:
8 Lefuttattam a számomat kikapcsolt telefon mellett és így is végigfutott a teszt mindenhol zöld pipa.
Akkor ha ki van kapcsolva a telefon akkor is megtalálja?
15/21 anonim válasza:
Az FBI kikapcsolt telefont is megtalál?
16/21 A kérdező kommentje:
#14 fizettél érte? Illetve helyes helyadatokat hozott le?
tegnap 18:37
17/21 anonim válasza:
16 Nem fizettem, nekem nincs rá szükségem.
18/21 A kérdező kommentje:
17 Na és kikapcsolt állapotban is megkaptad a valós helyadatokat, tehát azt ahol épp tartózkodsz?
tegnap 18:50
19/21 anonim válasza:
Nem írok rád semmi rosszat mert kár a "tintáért"
Először tanulj meg olvasni és értelmezni ,hogy mit írtam.
Még egyszer leírom hátha megérted.
Nem fizettem érte így nem kaptam semmit sem.
Annyit írt ,hogy Magyarország meg telekom .
20/21 anonim válasza:
"Keressen meg bármilyen kikapcsolt eszközt, bárhol, bármikor"
Már ezen is szakadok a röhögéstől. 8-as, ne szopasd a kérdezőt ilyen csaló oldallal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!