Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma délelőtt elhagytam a...

Ma délelőtt elhagytam a telefonom, valaki már megtalálta és kikapcsolta. Ha bemegyek a rendőrségre ők esetleg be tudják mérni a készüléket?

Figyelt kérdés
Tudnak ők vagy bárki ezügyben érdemben tenni valamit, vagy engedjem el?

#mobiltelefon #rendőrség #ellopott készülék
tegnap 14:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát esély mindig van. Ha drága volt, akkor megéri.
tegnap 14:45
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha van beállítva "Find My iPhone" (iOS) vagy "Find My Device" (Android), egy másik telefonon ahol be tudsz jelentkezni. Ha megpróbálják bekapcsolni címre pontosan látni tudod hol volt utoljára. Nekem egyszer bejött, szó nélkül visszakaptam.
tegnap 14:53
 3/21 kutyafule4 válasza:
60%
A filmekben simán.
tegnap 15:24
 4/21 anonim ***** válasza:
38%
Gratulálok.
tegnap 15:38
 5/21 retektorta ***** válasza:
45%
Természetesen a rendőrség le tudja kérni a szolgáltatótól, hogy hol a készülék (persze ha be van kapcsolva) de ismét csak természetesen ezt nem fogják megtenni ilyen piti ügyben. Tegyél feljelentést, igazold hogy tied a készülék, és akkor pár hét vagy hónap múlva esetleg lefoglalják attól, aki használja.
tegnap 15:51
 6/21 anonim ***** válasza:
60%

Esély van rá... úgy 1-2%

Ilyenkor a cickány, aki megtalálta szépen eladja alkatrésznek. Szigorúan "nem lopott" megjelöléssel a marketplacen. :D

tegnap 15:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp bejelentem, a kérdés az, hogy az igazoláshoz elég pl a készülék doboza? (IMEI száma a dobozon van, illetve nem sok futkozik ebből a készülékből az országban sem, nemhogy itt a városban)
tegnap 16:07
 8/21 anonim ***** válasza:
14%

Semmiféle felelősséget nem vállalok érte, de esetleg itt tehetsz egy próbát

[link]

tegnap 16:43
 9/21 A kérdező kommentje:
Ezt és sok hasonló készülékkereső oldant én is találtam, de ezekkel inkább nem kockáztatok, azért persze köszi! Amúgy sincs mivel fizessek jelenleg... Megtaláltam a számlát is a telefonról szóval ezekkel szépen befáradok a rendőrségre holnap és megteszem a feljelentést, ez a legtöbb, amit tehetek.
tegnap 17:16
 10/21 anonim ***** válasza:
A Google-nek is van készülékkeresője
tegnap 17:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!