Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova vihetem a Huawei Mate 20...

Hova vihetem a Huawei Mate 20 X telefonom Bpen szervizbe?

Figyelt kérdés

A készülék rootolva lett, amit nem értek, de a lényeg hogy nem működik rajta jó pár fontos alkalmazás! (Szilveszterkor a gyerek használta másik gyerekkel különböző játékokat és zenét és mindenféle marhaságot töltöttek és valsmit így is letōrőltek). Viszont január óta nem tudom használni banki ügyintézés, digitális alkalmazás, ahová elektronikus bejelentkezés szükséges.

A lényeg hogy olyan megbízható legyen aki törlés vagy adatmentés végzés mellett vissza állítja az a mostani állapotot. Nem tudok törlést választani és eredeti gyári vissza állítást mert akkor minden eltűnik, ami nekem nagyon fontos. Természetesen a fotók telefon számok Gmail formában vannak elmentve, viszont nagyon sok mindent tartok rajta a munkán miatt is. Koromból adodoan nem tudok egyszerűen programokat és vírus irtokat alkalmazást tölteni mivel nem értek hozzá! Ezért ne küldjenek programot amivel törölni lehet, mert nem tudom használni őket. Köszönöm szépen aki konkrét megbízható céget és személyt tud ajánlani aki nem veszi be a telefont hanem ott a helyszínen javítani tudja. A készüléket 250 ezerért vettem flottás volt, Magyarországon hivatalos Huawei vállalatnál, de pont decemberben járt le a garancia!

tegnap 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel a szerviz nem tud mit kezdeni.
tegnap 23:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel sajnos már én is szembesültem. De nem hiszem hogy nincs valaki aki értene hozzá és segíteni tudna.
ma 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nem a hozzáértésen múlik...
ma 00:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Mások szerint vissza lehet állítani a gyári állapotot csak akkor minden törölni kell. Illetve van rá program csak én nem értek hozzá és nem is akarom hogy még több kárt csináljak belőle.
ma 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor csinálják meg a mások. Megsúgom, nem fog menni. A bootloader nyitásával biztonsági kulcsok visszaállíthatatlanul törlődtek. Kitalálod, mivel kezdődik egy modern készüléken a root jogok megszerzése?
ma 00:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy sikerült egy este alatt össze hozni két csirkefogónak. De én voltam a marha hogy a kezükbe adtam. A vége az lesz hogy vennem kell egy másikat ezt meg dobhatom ki. Csak ez nagy volt, gyors és hiába nem szerették nekem teljesen megfelelt, jobban mint a Samsung IPhone stb. Vissza adtam mindet mert nem állt rá az agyam, ezzel is két hónapig ismerkedtünk de még mindig valami ujjat találok. Mondjuk nem nehéz az én koromban. 60+
ma 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!