Hova vihetem a Huawei Mate 20 X telefonom Bpen szervizbe?
A készülék rootolva lett, amit nem értek, de a lényeg hogy nem működik rajta jó pár fontos alkalmazás! (Szilveszterkor a gyerek használta másik gyerekkel különböző játékokat és zenét és mindenféle marhaságot töltöttek és valsmit így is letōrőltek). Viszont január óta nem tudom használni banki ügyintézés, digitális alkalmazás, ahová elektronikus bejelentkezés szükséges.
A lényeg hogy olyan megbízható legyen aki törlés vagy adatmentés végzés mellett vissza állítja az a mostani állapotot. Nem tudok törlést választani és eredeti gyári vissza állítást mert akkor minden eltűnik, ami nekem nagyon fontos. Természetesen a fotók telefon számok Gmail formában vannak elmentve, viszont nagyon sok mindent tartok rajta a munkán miatt is. Koromból adodoan nem tudok egyszerűen programokat és vírus irtokat alkalmazást tölteni mivel nem értek hozzá! Ezért ne küldjenek programot amivel törölni lehet, mert nem tudom használni őket. Köszönöm szépen aki konkrét megbízható céget és személyt tud ajánlani aki nem veszi be a telefont hanem ott a helyszínen javítani tudja. A készüléket 250 ezerért vettem flottás volt, Magyarországon hivatalos Huawei vállalatnál, de pont decemberben járt le a garancia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!