Bluetooth-al hogyan tudom a Huawei Mate 20 lite okostelefonomról, átmásolni az adatokat az új Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonomra?
Mindent szeretnék átrakni az új telefonra, de csak addig jutottam, hogy a bluetootht bekapcsoltam mindkét készüléken. Melyik telefonon folytassam és hogy? Régi Huaweien vagy az új Xiaomin?
Elinditottam az új Xiaomin a bluetooth keresést, de nem találja a Huawei telefont.
Mit csinálok rosszul?
Segítsetek légyszi!
A második oldalon írtam egy teljesen új módszert, videót is csatoltam, ezeken végigmentél már?
5-ös,én olyan hülye vagyok hozzá, hogy bogarak másznak ki a fejemből. USB hibakereses??
Ha nem zavar a zagyva énem, leírhatnád lépésről lépésre, mert akkor oda találok.
Itt a Xiaomi-é.
De a Huawei telón is a build számra tapicskolva elő jön a fejlesztői beállítások és ott is bejelölheted az usb hibakeresést.
Remélem, talán ez megoldja a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!