Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bluetooth-al hogyan tudom a...

Bluetooth-al hogyan tudom a Huawei Mate 20 lite okostelefonomról, átmásolni az adatokat az új Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonomra?

Figyelt kérdés

Mindent szeretnék átrakni az új telefonra, de csak addig jutottam, hogy a bluetootht bekapcsoltam mindkét készüléken. Melyik telefonon folytassam és hogy? Régi Huaweien vagy az új Xiaomin?

Elinditottam az új Xiaomin a bluetooth keresést, de nem találja a Huawei telefont.

Mit csinálok rosszul?

Segítsetek légyszi!

#Huawei #Xiaomi #Atmasolas #Adatokátmásolása
2021. jan. 29. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a fájlokat nyilván a régi készülékről kell átmásolni az újra, vagyis a régi készüléken kell - szerintem bluetooth-on szerencsés - elindítani a fájlok átküldését, az újon egyetlen érintéssel el kell fogadni, majd ki kell várni, amíg - mennyiségtől függően - a sokszáz, vagy sokezer kép,videó, hangfájl átmegy. Utána a régiről le lehet törölni mindent (lehet csinálni egy minden adatot törlő úgynevezett gard resetet), és - könnyes búcsú vagy könnyed elköszönés után - oda lehet adni valakinek (bárkinek, akár rászorulónak), vagy leadni használtmobil boltban, vagy beadni akár alkatrésznek.
2021. dec. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!