Okostelefonok. Kérdések lent (? )
Szóval Telefonvásárlás előtt állok. 2 éve nem volt telefonom , így eléggé lemaradtam. Kérlek aki tud válaszoljon:
1: Mivel jobb egy "okostelefon", mint a régebbi mobilok.
2: Mindenképpen Wifiset szeretnék. Egy okostelefonban milyen gyors a wifi?
3: a legtöbb lejátszik AVI-t?
4: Az Iphone tényleg olyan jó vagy csak túl van hypeolva? Mert játékok terén sokkal jobb pl.
5: Nokia n97 minit néztem ki magamnak. Vélemények?
6: Ajánlanátok nekem telefont? Wifi, külső qwerty bill.,és megfizethető. Többet is mondjatok , utánuk nézek
köszi szépen :)
1.Van oprendszere, mindenképpen Androidosat vegyél.
2.7,3 Mbps vagy 3,6.
3.DivX-et és XviD-et legtöbbjük lejátszik.
4.Csak divattelefon, nem éri meg az árát. Inkább Samsung Galaxy S 125 ezerért, mint iPhone 4 275 ezerért. Sok játék kijön iPhonera és Androidra is egyaránt, csak utóbbira később.
5.Nem rossz, de a Nokia saját oprendszere, a Symbian nem olyan jó, mint az Android.
6.Na ezt nem igazán tudok. De szerintem legjobb ár/érték arényban a Samsung Galaxy Spica van, már ez nem qwrty-s. De ha az kell, akkor vmi Blackberry, csak annak meg saját, Blackberry oprendszere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!