Törölt iphonet icloud bejelentkezés nélkül is tudom hasznzálni?
Vagy nem engedi befejezni az installálást amíg valamilyen úton nem jelentkezek be egy icloud fiókba? Ezáltal végleg kizárhatom magam a fiókomból ha a törlés előtt nem állítottam be egy másik telefonszámot amire az ellenőrző kód megérkezne? Mivel ha törlök egy telefont akkor az esim et is törölhetem pl szervíz miatt és akkor ha újra bekapcsolom az nem egy élő vonal így nem tud saját magára megérkezni az sms .
Vagy hogy lehet kivédeni ezt a csapdát pl ha sim kártyát használok pin kód kikapcsolásával akkor ha azt bedugom ,függetlenül hogy még nincs befejezve az installáció már él a vonal így meg tud érkezni saját magára az sms ?
Nincs másik azonos icloudos készülék hogy az sms kódot átirányítsam oda csak ez a telefon azért kérdezem .
És az is érdekelne ha ez egy esimes telefon és nem törölném az esimet törléskor akkor az ugyan úgy élne már az installáció közben?
Mert azt értem hogy már a kész telefonon ha kijelentkezel attól még él a telefon és az applikációk is csak wifit nem tudok használni ,úgymond butítva van de amíg szűz törölt a készülék vajon hogy értelmezi azt hogy egy sim van benne pin nélkül. Amíg installálom addig hozzá se férek a menükhöz így nem is tudom bekapcsolni a telefonvonalat.
Tapasztalt szervizes válasz kéne nem cset dzsí pí baromság ami mindenre helyesel.
Értsétek meg, hogy az Apple telefonjait nem fogjátok feltörni és pont.
Nekem ellopták a készülékem, a saját iCloud fiókomba nem tudtam belépni minaddig amíg egy másik iPhone-ban nem raktam bele az újonnan kért SIM kártyát a régi telefonszámommmal.(amit csak személyesen adnak át, személyivel stb. a régi letiltása után)
Szóval felejtsd el...(és teljesen felesleges 20. alkalomra megkérdezni, Applenek sem érdeke)
"Törölt iphonet icloud bejelentkezés nélkül is tudom hasznzálni?"
Igen
"Vagy nem engedi befejezni az installálást amíg valamilyen úton nem jelentkezek be egy icloud fiókba?"
Ha a lokátor be volt kapcsolva az iPhone visszaállítása előtt, akkor csak azzal a fiókkal lehet bejelentkezni a telefonra amelyikkel a lokátort bekapcsolták
"Ezáltal végleg kizárhatom magam a fiókomból ha a törlés előtt nem állítottam be egy másik telefonszámot amire az ellenőrző kód megérkezne?"
A fiók nem a telefonhoz tartozik, hanem hozzád. Akár több telefonnal és minden más arra alkalmat Apple eszközzel is bejelentkezhetsz ugyanabba a fiókba, sőt windows alól is be lehet jelentkezni.
"Mivel ha törlök egy telefont akkor az esim et is törölhetem"
Az esimet be lehet tenni másik telefonba, akár nem iPhoneba is, ugyanúgy mint a fizikai sim-et!
"Nincs másik azonos icloudos készülék hogy az sms kódot átirányítsam oda
Nem kell icloudos készülék, egy sima nyomógombosba is berakhatod a kártyát, az smst megjeleníti az is.
"És az is érdekelne ha ez egy esimes telefon és nem törölném az esimet törléskor akkor az ugyan úgy élne már az installáció közben?"
Igen.
"csak wifit nem tudok használni"
Miért nem?
"amíg szűz törölt a készülék vajon hogy értelmezi azt hogy egy sim van benne pin nélkül. Amíg installálom addig hozzá se férek a menükhöz így nem is tudom bekapcsolni a telefonvonalat."
intalláláskor kéri a pint ha nincs a sim-en pin akkor nem kéri.
""Törölt iphonet icloud bejelentkezés nélkül is tudom hasznzálni?"
Igen"
Átfogalmazom: Ha nem icloud záras a telefon és eljutsz a beállítások végéig és minden ok, akkor tudod használni. Csak ház fiók nélkül szinte semmi nem működik, csak az alap appokat lehet használni, letölteni nem.
A sms kód átirányítását arra értem amikor nincs egyetlen telefonod sem és kódot átirányíthatod egy másik icloudos eszközödre. Itt kitétel hogy mac eszköznek kell lenni tehát a windows böngészős fiókba nem lehet elküldeni.
Csak azon filózok hogy érdemes e fizikai simet vagy inkább esimet használni egy ilyen gubanc kapcsán. Yetteles esimet tudtommal applikációból lehet átültetni de előtte törölni kell az első készülékről?
Szóval ebben az esetben előállhat az a helyzet hogy a tönkrement telefonba beleragad az esim és hiába van pót telefon arra se tudom appból átvinni az esimet így továbbra sem lesz élő vonalam a szűz készüléknél ,ha csak nem személyesen bemegyek a yettelhez és kérem hogy rakják rá az esimem mert a másik összetört?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!