Google Helytelen Bejelentkezés hiba ?
Új telefont vettem , próbáltam bejelentkezni de ezt írja ki
"Olyan eszközön próbál bejelentkezni, amelyet nem ismer fel a Google, és nem áll rendelkezésünkre elég információ ahhoz, hogy meggyőződhessünk az Ön személyazonosságáról. Az Ön védelme érdekében itt most nem tud bejelentkezni."
De valami kódot kér de nem is írja ki a kódot sehol sem.
Még ezt is kiírja...
"Olyan eszközön próbál bejelentkezni, amelyet nem ismer fel a Google, és nem áll rendelkezésünkre elég információ ahhoz, hogy meggyőződhessünk az Ön személyazonosságáról. Az Ön védelme érdekében itt most nem tud bejelentkezni."
De eközben ha egy másik eszközön bejelentkezel, ott kapsz értesítést arról, hogy ismeretlen eszközről bejelentkezés történt, és te voltál-e az, hozáadod-e a megbízható eszközökhöz. Erre a régi telefonod is megfelel.
"Hiszen az probléma hogy nem tudok bejelentkezni."
A régi készülékeden sem?
Akkor ezen a pápa sem tud neked segíteni.
Nekem ezért van 3 fiók összekapcsolva, plusz telefonszámos authentikáció ha kell, hogy ha akár egyszerre 2 fiókom is elhasal, a harmadikkal mindkettőt vissza tudom állítani. Az egyik fiók pont ezért ráadásul nem is google alapú, ha ott ütne be a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!