Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik üzletben lehet egyből,...

Hosszúhajú kérdése:

Melyik üzletben lehet egyből, helyben új telefont venni az alle vagy etele vagy camponából 45 ezer körül is?

Figyelt kérdés
nem szeretnék rendelni, személyesen akarom látni, megfogni. van még hagyományos bolt valamelyikben?

jan. 3. 16:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Bestbyte-ból a Redmi 14C jó vétel szerintem.
jan. 3. 17:43
 12/30 A kérdező kommentje:

9. köszi a tanácsot . ez nagyon durva sztori, vigyázni fogok!

10. t mobil esetleg szerinted?

jan. 3. 17:46
 13/30 anonim ***** válasza:

Ha belefér, hogy ott 49 ezer Ft akkor ott is teljesen jó.

Hozzátéve csodát ne várj tőle, ha türelmes vagy nem lesz vele gond.

1-2 évet el lehet lenni vele.

jan. 3. 17:51
 14/30 A kérdező kommentje:
nekem most a redmi 10 g szimpi mert a képfelbontása nagyobb és 50 mp kamera.
jan. 3. 17:53
 15/30 anonim ***** válasza:

Régi telefon, nem is valószínű hogy lesz a raktáron egyáltalán.

Nincs is nagyon már frissítés hozzá.

Szóval inkább a 14C irányába érdemes elindulni, a 13C is már elavult.

jan. 3. 17:56
 16/30 anonim ***** válasza:

"Bestbyte-ból a Redmi 14C jó vétel szerintem."

Borzasztó ajánlat. Semmi, de semmiképp nem javaslom ezt és az elődeit sem.

"nekem most a redmi 10 g szimpi"

Konkrétan a menüben lapozgatás is halál lenne annak a telefonnak. Még a 14C is egy elékpesztően spórolós hulladék, hát akkor még a 10...

Ne haragudj, de most tényleg megkérdezem megint:

Nincs több pénzed telefonra, azért akarsz ennyiért venni, vagy ez csak valami személyes hóbort?

Hidd el, olcsó húsnak híg a leve. Nincs nagyobb pénzkib..szás mint a kevés pénzedet egy használhatatlan szemétre költeni, ha picit drágábban lenne vállalható készülék is.

jan. 3. 19:01
 17/30 A kérdező kommentje:
leszázalékolt vagyok havi 27 ezer a pénzem és az amit magántanárként melléteszek a magántanítványokból. nem többől gazdálkodom mint netto 100 körül. szóval igen, ha a teló már egyel jobb kategória mint az enyém, az már haladás. és az 45 körül kezdődik.
jan. 3. 19:18
 18/30 anonim ***** válasza:

#16.

Sok átlag felhasználót ismerek, akinek nincs igénye egyszerűen jobb telefonra.

Ne magunkból induljunk ki szerintem, mert teljesen felesleges.

Nekem egy telefon ott kezdődik, hogy 15 Pro/16 Pro vagy S24, de nagyon sokaknak elég egy ilyen is. Mert egészen más elvárásokkal használjá.

Kérdező:

Akkor teljesen rendjén van a Redmi 14C, azért egészen más, mint a régi belépős telefonok.(messze nem egy Doogee X6 vagy Moto E, akinek ez mond valamit, most ehhez képest ég és föld egy mai belépős telefon)

jan. 3. 19:24
 19/30 anonim ***** válasza:

"Sok átlag felhasználót ismerek, akinek nincs igénye egyszerűen jobb telefonra.

Ne magunkból induljunk ki szerintem, mert teljesen felesleges.

Nekem egy telefon ott kezdődik, hogy 15 Pro/16 Pro vagy S24"

Eszembe se volt felső kategóriás telefont ajánlani, de a legolcsóbb vackokról nyugodtan kimondhatjuk: vackok. Igen, böngészésre is, igen, még arra is, hogy a menüben mászkálj vele. Az ilyen Redmi 14C féle szutykok konkrétan minden túlzás nélkül e-hulladékok.

"most ehhez képest ég és föld egy mai belépős telefon"

Hogyne más. Csak hát nézd meg, hogy ma milyen erőforrások kellenek egy nyamvadt weboldal megnyitásához. Vagy mi kell a friss androidnak. Egy nyamvadt facebook böngészőben megnyitva 300 megabájt memóriát eszik. És ezeknek a szemeteknek nem is a memóriahiány a legnagyobb baja, hanem a borzasztóan gyenge, 2-3-4-5 éves SoC, ami bennük van és új korukban is alsó polcos volt.

Kérdező, én ez esetben azt javasolnám, hogy ha van a rokonságban valaki, aki épp váltana telefont vagy vált, akkor kérd meg, hogy hadd örökölhesd a régit. Vagy ha van hozzáértőbb a családban vagy baráti közben, akkor segítsen neked használt telefont venni.

jan. 3. 19:30
 20/30 A kérdező kommentje:
nem használok netet telón, arra ott a laptop. a hobbim a fényképezés, és mivel szarul gépelek ezért a beszédfelismerés is fontos. kb ezek. eddig mindig vagy örökölt telóm volt, vagy olyan ami ingyen járt valamihez. most a kari ajándékom az volt hogy a család összedobott nekem hogy vegyek végre egy normálisat. a redmi 10 5g azért tetszett meg, mert annak a legnagyobb a képfelbontása és bár androidból régebbi, de lehet frissíteni, az 5g állítólag meg a beszédfelismerés miatt jó. aztán olvastam kicsit hogy melyik operációs rendszer a modernebb, és melyik kijelző. így lőttem be a 10 5g-t
jan. 3. 20:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!