Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik üzletben lehet egyből,...

Hosszúhajú kérdése:

Melyik üzletben lehet egyből, helyben új telefont venni az alle vagy etele vagy camponából 45 ezer körül is?

Figyelt kérdés
nem szeretnék rendelni, személyesen akarom látni, megfogni. van még hagyományos bolt valamelyikben?

tegnapelőtt 16:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
64%

45 ezer forintért nem lehet értelmes telefont venni. Meg fogod bánni. Ennek MINIMUM (!!!!) a duplájával számolj, akkor is, ha csak telefonálni fogsz vele. Halál komolyan mondom.

Egyébként élőben meg tudsz fogdosni meg nyomkodni telefonokat bármilyen nagyobb műszaki áruházban: Media Markt, Euronics és társai.

tegnapelőtt 16:34
 2/30 anonim ***** válasza:
68%
Alleeban ott a BestByte. Amúgy ha csak telefonálni akar jó az olcsó is. Meg nagyon alap netezésre. Alkalmazásokat ne akarjon telepíteni ezekre.
tegnapelőtt 16:38
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy ha csak telefonálni akar jó az olcsó is. Meg nagyon alap netezésre."

Ha csak és kizárólag telefonálni kell, akkor vegyen buta telefont 5 ezer forintért, de ennek ma már semmi értelme, az ember saját magát lövi tökön okostelefon nélkül.

Az "alap netezés" sokkal erőforrás igényesebb mint rengeteg app. Egy 45 ezres telefonnal ez is csak úgy fog menni mint a diavetítés.

tegnapelőtt 16:46
 4/30 anonim ***** válasza:
14%
Érdekes, az én 45 ezerért vett telefonom (70 volt eredetileg, de kifutó modell volt) teljesen jól működik mind a mai napig. Igaz Android 10 van rajta és frissítést 2021 decemberében kapott utoljára, de működik, lehet vele netezni. Egyedül az akksija halott már, az is közel 4 év szolgálati idő után.
tegnapelőtt 16:49
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak azt felejted el, hogy 4 éve rohadtul nem ez az árszínvonal volt. 350 volt egy euró és nem 420 lassan. Meg a jó ég tudja mekkora áremelkedés volt nagyjából mindenben is. Szerinted az árak a telefonoknál ugyanazok maradtak? Manapság a semminek az alját kapod 45 ezerért.
tegnapelőtt 17:00
 6/30 anonim ***** válasza:
15%
#5 egy régi eszközt mióta befolyásol az infláció? Azt legyártották akkori költségekkel, beárazták akkori árszínvonalra, azóta pedig csak esik az ára, nem felfelé megy. Az újakban már nyilván benne van, de azt eleve kizárhatja a kérdező.
tegnapelőtt 17:05
 7/30 A kérdező kommentje:
sziasztok nem netezni akarok, sose netezem telon, arra ott a laptop, nem is használok netet telón - utálom is.. fényképezek, videót készítek, és mivel nem tudom eltalálni az okoson a klaviatúra betűt, így a hangfelismerő rendszer kell hogy jó legyen rajta. appokat letöltök még néha és azokból tanulok. szóval nekem jó a 4 ram, a 64 tárhely, most 1 ram van és 16 tárhely . csak beszédismerő legyen és klassz képek.
tegnapelőtt 17:05
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

"#5 egy régi eszközt mióta befolyásol az infláció?"

Jaaa, akkor légyszi vegyél új BMW-t mondjuk 5 millió forintért. Meg zsemlét 5 forintért. Hát régen volt annyiért, nem? Atya ég...

"és klassz képek."

Na, hát ezek nem lesznek 45 ezerért. Persze nem tudom, hogy mi lenne neked a klassz.

45 ezerért a világon tényleg semmit nem tudnék ajánlani.

Kicsit többért lehet kapni Samsung A15 és A25-öt, isten igazából ezeket se ajánlanám, de úgy látom, hogy neked minden mindegy. Ha valahol olcsóbban látod ezeknek a tavalyi verzióit (A14 és A24), akkor még azok is vállalhatóak.

Esetleg még ott van a Redmi Note 13-mas széria bármely tagja, vagy a tavalyi Note 12, de ezekből sem ajánlanám az olcsóbb, alap kivitelt, a Pro pedig már drága lesz neked ahogy látom.

Plusz ott van még a Motorola Moto G54 és G34. Ezek is drágábbak, mint amit szeretnél, de nem olyan túl sokkal.

Aztán hogy ezekből épp mi lesz az aktuálisan kiválasztott műszaki áruházban, azt nem tudom. Valószínűleg valamilyen Xiaomi vagy Samsung talán.

tegnapelőtt 17:29
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még egy tipp: a Media Marktban és az Euronicsban is sokszor az a helyzet, hogy az internetes ár olcsóbb, mint a boltban lévő. Én is most úgy vettem apámnak telefont, hogy megnéztem Media Marktban milyen élőben, de majd 30 ezer forinttal drágább volt az üzletben, mint az internetes boltjukban. Szóval megrendeltem áruházi átvétellel a Media Markt weboldalán, aztán szimplán besétáltam a boltba amikor másnap szóltak, hogy átvehetem és ott kifizettem és elhoztam.

Amit mondani akarok ezzel, az az, hogy ha el is mész megnézni, eszedbe ne jusson azonnal ott megvenni helyben. Menj haza szépen, aztán nézd meg, hogy mennyi lenne ugyanabban a boltban, ha megrendelnéd az interneten.

tegnapelőtt 17:32
 10/30 anonim ***** válasza:
34%
Fú, hát megnéztem a BestByte és a Media Markt árait (szerintem más nincs az általad említett plázákban) és hát rosszabb az ár helyzet, mint hittem. Még a leghitványabb (!!!) Samsung, amit a világon tényleg senkinek nem ajánlanék, az is 55 ezer. A legolcsóbb Xiaomi, amit szintén nem ajánlanék jó szívvel, de talán nem vágnád falhoz 2 perc múlva, az is 65 körül van. Hacsak nem kenyérre kell az árkülönbözet, akkor én javaslom az értékhatár megemelését...
tegnapelőtt 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!