Milyen kényelmi funkciók hiányoznak az iOS-ból amik Androidon megvannak? Jöhet a nagy kényelmi funkció lista!
Több kérdésnél olvasom hogy az iOS mennyire elmaradott kényelmi funkciók terén és mennyire nem testreszabható.
Hát akkor tessék, lehet listázni azt a rengeteg kényelmi funkciót ami nincs az iOSban! Kiváncsi vagyok rá! Lehet hogy 15 év iPhoneozás után meg tudtok győzni hogy váltsak!
"Annyi mindenben lehetne még javítani a Pro-n is. Nyugodtan ott is lehetne kapásból egy negyedik kamera vagy esetleg, vagy végre előrukkolhatnának egy olyan töltési sebességgel, ami nem röhejes 2024/25-ben."
S24 Ultra júzerként mondom, a 4. (3x) kamerát szó nélkül elcserélném egy jobb minőségű 5x-re, a töltési sebesség meg a Samu/Pixel párosnál is viccesen alacsony... Töltés/Akku tech-ért Kína felé kell kacsintgatni.
"S24 Ultra júzerként mondom, a 4. (3x) kamerát szó nélkül elcserélném egy jobb minőségű 5x-re, a töltési sebesség meg a Samu/Pixel párosnál is viccesen alacsony... Töltés/Akku tech-ért Kína felé kell kacsintgatni."
Ha csak egy 5x-ös zoom kamera van, akkor kb. a leghasznosabb tartomány esik ki a telefonodból...
A töltési sebesség tudom, hogy a Samunál se a legjobb, én csak ötleteket soroltam. Az Apple már nem innovátor, csak marketingel, próbálja a minimális fejlesztéssel a legjobban lefejni az Apple tábort. Már amíg kitart a tábor.
- Osztott képernyős multitasking
- Lebegő ablakok támogatása
- USB-C videókimenet és periféria-támogatás (OTG)
- Fordított vezeték nélküli töltés (!!!)
- Gyorsabb töltési sebesség
- Kamera 'Pró' mód
- Infrared (vicces lehet, de nem-okos eszközöknél néha igen hasznos tud lenni főleg ha nincs meg/rossz a saját távvezérlője)
- App klónozás (Second Space - Xiaomi)
- Több Bluetooth kodek támogatás
"Ha csak egy 5x-ös zoom kamera van, akkor kb. a leghasznosabb tartomány esik ki a telefonodból..."
Ezért jobb minőségű az 5x az S24U-n, és ezért nincs 3x a 16PM-ben meg a Pixel 9 Proban? Itt minden gyártó - temérdek pénzt beleölve R&D-be - hülye és te vagy a helikopter? Keresem ebben a logikát de nem találom.
A "Nincs FM rádió" kérdésre (a trágár választ nem idézem ide be): olvastam valahol még régen, hogy maga a Wi-Fi chip képes lenne e funkcióra is (annak a hullámsávnak a vételét is kezelné, tehát helyet nem igélyelne, csak ki lett iktatva), leírták azt is miképpen lett a gyártás során e funkció kikapcsolva.
Meg is találtam:
Biztos nincs rá tömeg-igény, de úgy tudom jött volna már jól e funkció Amerika valamely régiójában, ahol elment az áram, net is, mobilközpontok lehaltak és a lakosságot rádión keresztül tájékoztatták. Arra pedig, hogy "nagyokos, ha áram elmegy, telót se tudod majd tölteni" az a válasz, hogy "de x napig használható és addig a rádió menne", illetve lehet kéznél powerbank is.
Persze kicsi az esélye a fentebb leírtaknak, én csak azt tudom mondani hogy örültem volna ha pl. valahol tudtam volna hallgatni FM rádiót és nem a mobilnet forgalmát áldozni rá (Wi-Fi nem volt).
Egyébként nem vitázni szeretnék vagy bármilyen terméket támadni, csak egy, általam vágyott funkció hiányával kapcsolatosan írtam.
Amiért váltottam androidra.
- stabilabb
- biztonságosabb. sokkal.
- otg
- megbízhatóbb hardver, lassan három éve nem láttam szervizt.
- normális billentyűzet
- tudok végre bármivel nyomtatni
- átlátható menürendszer
- testreszabhatóság
- Normális telefonkönyv
Az apple miért nem tudja még mindig megoldani, hogy csoportokba rendezd a kontaktokat?
- végre minden készülékkel is tudom szinkronizálni az adataim, nem csak almással mint az apple néhány szoftverénél.
- nagyobb szoftverkínálat. Itt nem lövik ki a jól bevált, népszerű appokat csak mert.
- mindezt reális áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!