Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen kényelmi funkciók...

Milyen kényelmi funkciók hiányoznak az iOS-ból amik Androidon megvannak? Jöhet a nagy kényelmi funkció lista!

Figyelt kérdés

Több kérdésnél olvasom hogy az iOS mennyire elmaradott kényelmi funkciók terén és mennyire nem testreszabható.

Hát akkor tessék, lehet listázni azt a rengeteg kényelmi funkciót ami nincs az iOSban! Kiváncsi vagyok rá! Lehet hogy 15 év iPhoneozás után meg tudtok győzni hogy váltsak!

dec. 27. 09:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Annyi mindenben lehetne még javítani a Pro-n is. Nyugodtan ott is lehetne kapásból egy negyedik kamera vagy esetleg, vagy végre előrukkolhatnának egy olyan töltési sebességgel, ami nem röhejes 2024/25-ben."

S24 Ultra júzerként mondom, a 4. (3x) kamerát szó nélkül elcserélném egy jobb minőségű 5x-re, a töltési sebesség meg a Samu/Pixel párosnál is viccesen alacsony... Töltés/Akku tech-ért Kína felé kell kacsintgatni.

dec. 27. 18:14
 22/35 anonim ***** válasza:

"S24 Ultra júzerként mondom, a 4. (3x) kamerát szó nélkül elcserélném egy jobb minőségű 5x-re, a töltési sebesség meg a Samu/Pixel párosnál is viccesen alacsony... Töltés/Akku tech-ért Kína felé kell kacsintgatni."

Ha csak egy 5x-ös zoom kamera van, akkor kb. a leghasznosabb tartomány esik ki a telefonodból...

A töltési sebesség tudom, hogy a Samunál se a legjobb, én csak ötleteket soroltam. Az Apple már nem innovátor, csak marketingel, próbálja a minimális fejlesztéssel a legjobban lefejni az Apple tábort. Már amíg kitart a tábor.

dec. 27. 18:19
 23/35 anonim ***** válasza:
55%

- Osztott képernyős multitasking

- Lebegő ablakok támogatása

- USB-C videókimenet és periféria-támogatás (OTG)

- Fordított vezeték nélküli töltés (!!!)

- Gyorsabb töltési sebesség

- Kamera 'Pró' mód

- Infrared (vicces lehet, de nem-okos eszközöknél néha igen hasznos tud lenni főleg ha nincs meg/rossz a saját távvezérlője)

- App klónozás (Second Space - Xiaomi)

- Több Bluetooth kodek támogatás

dec. 27. 18:24
 24/35 anonim ***** válasza:
Jaj tényleg, az osztott képernyőt el is felejtettem, de a kövek támogatást akartam írni, hogy kb nulla. Na meg tényleg, az app klónozásra sincs lehetőség.
dec. 27. 21:13
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ha csak egy 5x-ös zoom kamera van, akkor kb. a leghasznosabb tartomány esik ki a telefonodból..."

Ezért jobb minőségű az 5x az S24U-n, és ezért nincs 3x a 16PM-ben meg a Pixel 9 Proban? Itt minden gyártó - temérdek pénzt beleölve R&D-be - hülye és te vagy a helikopter? Keresem ebben a logikát de nem találom.

dec. 27. 22:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Ezt próbáld meg légyszi értelmesen leírni, mert egy istenemre nem tudom mire szeretnél kilyuladni és erős a gyanúm hogy semmi köze sincs az iOS-hez (meg máshoz se).
dec. 28. 01:33
 27/35 anonim ***** válasza:
Kezdem sejteni, hogy mi a bajod, de őszintén szólva igen, te vagy a helikopter, méghozzá nagyon. Bár továbbra sem értem minek offolod ide a bajod, vegyél másik telefont, aztán ne hisztizz. ;)
dec. 28. 01:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

A "Nincs FM rádió" kérdésre (a trágár választ nem idézem ide be): olvastam valahol még régen, hogy maga a Wi-Fi chip képes lenne e funkcióra is (annak a hullámsávnak a vételét is kezelné, tehát helyet nem igélyelne, csak ki lett iktatva), leírták azt is miképpen lett a gyártás során e funkció kikapcsolva.

Meg is találtam:

[link]

Biztos nincs rá tömeg-igény, de úgy tudom jött volna már jól e funkció Amerika valamely régiójában, ahol elment az áram, net is, mobilközpontok lehaltak és a lakosságot rádión keresztül tájékoztatták. Arra pedig, hogy "nagyokos, ha áram elmegy, telót se tudod majd tölteni" az a válasz, hogy "de x napig használható és addig a rádió menne", illetve lehet kéznél powerbank is.

Persze kicsi az esélye a fentebb leírtaknak, én csak azt tudom mondani hogy örültem volna ha pl. valahol tudtam volna hallgatni FM rádiót és nem a mobilnet forgalmát áldozni rá (Wi-Fi nem volt).

Egyébként nem vitázni szeretnék vagy bármilyen terméket támadni, csak egy, általam vágyott funkció hiányával kapcsolatosan írtam.

dec. 28. 06:13
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Amiért váltottam androidra.

- stabilabb

- biztonságosabb. sokkal.

- otg

- megbízhatóbb hardver, lassan három éve nem láttam szervizt.

- normális billentyűzet

- tudok végre bármivel nyomtatni

- átlátható menürendszer

- testreszabhatóság

- Normális telefonkönyv

Az apple miért nem tudja még mindig megoldani, hogy csoportokba rendezd a kontaktokat?

- végre minden készülékkel is tudom szinkronizálni az adataim, nem csak almással mint az apple néhány szoftverénél.

- nagyobb szoftverkínálat. Itt nem lövik ki a jól bevált, népszerű appokat csak mert.

- mindezt reális áron

jan. 10. 13:20
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Leírod: milyen Android-os telefonra váltottál?
jan. 10. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!