Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemes új telefont venni?

Hol érdemes új telefont venni?

Figyelt kérdés

nem a legújabb telefont szeretném

iphone 13 pro körül gondolkodtam

de mindenhol csak felújítottat találok. media markt lenne ideális de csak a legújabb széria van kirakva (16)

nem vagyok jártas a témában ezért is kérem senki ne nézzen hülyének :')

régebbi telefonokat a raktárban tartják és kérésre kihozzák? vagy bármi egyéb?

köszönöm a válaszokat

dec. 26. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Januártól újként sehol nem vehetsz olyan Iphone-t amin még a lighting port van. Csak a 15-ös szériát.

Ha neked 13-as kell, nézz szét hardveraprón. Olyan eladótol vedd akinek sok értékelése van.

Mediamarkt-ban is kapsz 15-öst, de drágán.

dec. 26. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:

nem szükséges 13nak lennie lehet természetesen feljebb is :)

használton is gondolkodtam de nem ismerem az oldalakat, melyik mennyire megbízható

nincs ra 500.000 ftom ha lenne sem szannek ra annyit

250-300 szerintem a max

dec. 26. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Annyiból már kijön egy 14 pro használtan, ami jó választás.

Ahogy írtam, Hardverapro-n néz szét. Ha sok pozitív értekelésű embertől veszed, nem lesz vele semmi gondod.

dec. 26. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy használt telefonokat újraértékesítő, nagyon jó értékelésű boltban kapsz még Lightning-csatlakozóval ellátott, régebbi modellt is (garanciát is vállalnak rá)
dec. 26. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Pl: Rejoy.
dec. 26. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A 13 Pro gyártását 2022 nyarán leállították. Nem fog újan találni már sehol.
dec. 26. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Amugy lehet bontatlan iPhone 13 Pro-t venni! A mediaban például még i11 is van bontatlanul!
dec. 27. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
#5 azt mondta ÚJ
dec. 27. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 #3 Vagyok. Hiába pontoz le a sok gyökér, a tények ezek. Január egytől nem lehet árusítani lighting csatlakozós Iphone-t.

Használtan lehet venni továbbra is, de újként nem.

Azaz. Újként 15, 15 plus, 15 pro/max és a 16-os szériát lehet megvenni.

dec. 28. 00:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az egyes válaszíró miért lett le pontotva. Ugyanis igazaat ír, és valósat. 2025 január 1-től már csak olyan iPhone adható el új-ként ami USB-C portal szerelt. Ilyen újak csak az iPhone 15-ös szériák és az iPhone 16-os szériák. És ez nem csak Magyarországra igaz. Hanem egész EU-ra!
dec. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!