Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy.hu-ról érdemes telefont...

Rejoy.hu-ról érdemes telefont venni, megbízható oldal?

Figyelt kérdés

nov. 4. 06:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Van aki vett és elégedett, de általában nem ajánlom.
nov. 4. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Én vásároltam tőlük.

Külső állapotban egy nagyon jó készüléket választottam, aminél a leírásban az szerepel, hogy tokkal és védőfóliával olyan, mint az új. Külsőre tényleg egy szép állapotú készüléket kaptam.

Az akkumulátorra azt írja, hogy a kapacitás legalább 85%. Ami készüléket kaptam, pont ezen a határon volt, az üzemidő még megfelelő, de ha lejár a garancia, akkor az első dolgom lesz, hogy az akkumulátort cseréltetem.

Amikor én vásároltam, még 2 év garanciát adtak, most már 3 évet adnak. A hosszú garancia miatt drágábbak, mint sok más mobilbolt, ahol jellemzően csak 30-90 nap a jótállás ideje. Ugyanakkor én ez miatt döntöttem a Rejoy mellett. 23.000 Ft-al drágábbak voltak, mint egy másik üzletben ugyanaz a készülék 90 nap garanciával. Én úgy fogom fel, hogy ha jó készüléket kaptam, amivel két évig nem lesz probléma, akkor azért nem buktam ezt a felárat, mert egy hibátlant kaptam. Ha pedig élnem kell a jótálással, akkor jó döntés volt, hogy ráfizettem, hiszen egy javítás díja sokszor több, mint 23.000 Ft, arról nem beszélve, hogy lehet olyan baja is, amit nem érdemes javíttatni.

Én mosógéppel jártam így, ötször járt garanciás szervizben, amikor ötödszörre vitték el, már közöltem telefonon az ügyintézővel, hogy ha nem lenne garanciás, akkor én már kidobnám, biztosan nem próbálkoztam volna a javíttatással, kb. száz sebből vérzett. Végül a szervizesnek is ez volt a véleménye, és az árában választhattam egy másikat. Ezért fontos a hosszú garancia, mert különben nem csak a készülék árát bukom, de a javításokét is. Átlag 2-3 havonta ment szervizbe, és legalább 1 hónap volt az átfutási idő, mire visszakaptuk, de volt, hogy ünnepek miatt 2 hónapot vártunk. Így gyakorlatilag az egy év nem egy év volt, összesen 50-szer nem mostunk a géppel, és átlag 10-15 mosásonként ment a szervizbe, nevetséges volt, de legalább pénzem nem buktam el vele.

nov. 4. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Ezzel a mosógép példával azt akartam mondani, hogy a hosszú garancia miatt szerintem megéri a felárat. Amit a Rejoy-tól vettem, az hibátlanul működik, bár még csak kb. két hónapja vásároltam.
nov. 4. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Most nézem, már nem 3, csak 2 év a garancia, úgy látszik promóció volt a hosszabb. De ez még így sem kevés, sok helyen 30-90 napot adnak, az tényleg rizikós, de a 2 év nem.
nov. 6. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!