Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s4ve-re miert nem...

Galaxy s4ve-re miert nem tudom telepiteni a messengert?

Figyelt kérdés

Netrol letoltottem mar millio fele apk-t ami android 5-tol mukodik. Egyik se ment fel a telefonra azt irja az alkalmazas nincs telepitve, hiaba regi az android elmeletileg tamogatnia kene, 5.0.1 van rajta. Play aruhaz kilove. Barmelyik verziot probaltam ugyanaz tortenik

Facebook instagram menetrend tiktok gond nelkul mennek messenger nem miert?

tegnap 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem miért használsz egy ilyen elavult rendszerű mobilt, melynek a rendszere tele van rengeteg biztonsági sebezhetőséggel..
tegnap 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat ez nemigazan foglalkoztat mert amire hasznalom arra tokeletes,idaig ace 4-em volt android 4-el es vegezte a dolgat. Telefonalni zenet hallgatni facebook, messenger amit hasznalok rajta mast nemigazan. Egyet nem ertek a messenger miert nem megy ra ha elvileg tamogatja ezt az android verziot?
tegnap 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha van rá használható apk menni fog. Ha nincs, nem fog. Évek óta elavult telefon. Telefonálásra, sms-re jó, de netre biztos, hogy nem engedném.
tegnap 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Elvileg lenne, neten megneztem milyet kell letolteni ra azt irtak mindenhol hogy armv7 kell legyen es 441dpi. Apkmiror-rol az osszes letezo apk t letoltottem kiprobaltam ami ezeknek megfelel de mindegyikre azt irja hogy az alkalmazas nincs telepitve

Nincs valami oldal ahonnan le lehet tolteni azt a verziot ami jo lenne ehhez a keszulekhez?

tegnap 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Nincs. A messenger alapból nem támogatja már azt a rendszert. Tehetsz fel bármilyen appot, nem fog menni.
tegnap 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Egy éve mindenki lecserélhette az ilyen sz*r telefonjait támogatással. Te miért nem tetted?

Bele kell törődni, hogy nem fog minden működni egy több mint 10 éves telefonon.

tegnap 16:02
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Iden aprilisi a legujabb verzio ami mukodne rajta ezt probaltam. Elozo telefonomon android 4 volt es problema nelkul ment rajta a messenger regebbi verzioja ami 4et meg tamogatott amikor mar 2+ eve nem volt ra tamogatas, regebbi verziorol van szo.

Azt nem ertem hogy ha minden egyezik miert nem megy ra a telefonra?

tegnap 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

Tudod kérdező két típusú ember van.

1. Kérdez másoktól, és ha a többség mond valamit egybehangzóan, azt elhiszi.

2. Kérdez másoktól, de a maga igazát látja akkor is helyesnek, ha mindenki más mást mond. Ha valaki azt nem azt mondja amit hallani akar, akkor vagy ignorálja, vagy leoltja.

Te, a második típus vagy. De még egyszer leírom.

A Galaxy S4 egy 12 éves telefon.

Az Android lolipop azaz 5, 9 éves.

Elavult. Nem fog menni rajta messenger. Nem fog, vagy ha megy is nem sokáig bármilyen mai alkalmazás. Mert elavult.

Cseréld le a telefonod egy mai telefonra, vagy használtan 2-3 évesre. Ennyi.

tegnap 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!