Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 250-350e Ft körüli áron...

250-350e Ft körüli áron milyen új telefont ajánlanátok ezekkel a paraméterekkel?

Figyelt kérdés

1. Minél hosszabb idejű támogatás. Nem szeretem egy-két évente kidobni és újat venni, csak azért mert egyre kevesebb dologgal lesz kompatibilis, pedig műszakilag semmi baja.

2. Minél jobb kamera és kijelző.

3. Ne legyen nagy tepsi, hogy egy kézzel is lehessen használni. Nem tablettel szeretnék telefonálni.

4. A külső lehetőleg ne legyen gagyi kopogós műanyag, ami pár hónap alatt karcolódik, kopik.

A többi nagyjából másodlagos. Pl. az, hogy nem lehet 120W-tal tölteni, meg telerakni több órás 8K-s videókkal, nem igazán fontos számomra. Kifejezetten márkafétisem sincs.

ma 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Ha tepsi nem játszik akkor iPhone 16/Samsung S24-S25/Xiaomi 14 ami hirtelen eszembe jut. Kisebb méretben nincs nagy választék.

Én speciel a Xiaomi 14-et venném.

ma 11:38
 2/7 Vágy-i válasza:
0%
iPhone 12 mini megfel ellő.
ma 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Samsung S23 vagy S24, a 'simák' elég kicsik, a + és az Ultra már tepsi nekem is.
ma 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is ezeket nézegettem, csak nem akartam befolyásolni a válaszokat.

A Xiamiau hány év frissítést kap?

Az iphone 12 ha jól saccolom 2020 körüli modell lehet. Nem hiszem, hogy nagyon hosszan lenne még támogatva + azóta talán volt egy kis technikai fejlődés.

ma 14:03
 5/7 Vágy-i válasza:
52%
a Miau bár teknikailag középszerű, tudni kell hogy kémprogramot tartalmaz na nem olyant mint a Hüvely, kicsit enyhebb de jelent a Kgb-nek azis .
ma 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:

"Samsung S23 vagy S24, a 'simák' elég kicsik, a + és az Ultra már tepsi nekem is."

Pont tegnap próbálgattam S25-öt és S25 Ultrát. Utóbbit már nagynak érzem. A sima S25 méretileg nekem megfelelne.

Ezzel mi a baj, hogy inkább az S23, S24-et ajánlod? Már most beesett az ára a megjelenésekori listaár alá néhány helyen. Tehát a költségkeretbe is beleférne.

Ős régen volt Samsungom, még a 2010-es évek elején. Egy átok volt, nem lett a barátom a márka. Ezért kissé idegenkedek tőle. Pedig a fenti feltételeknek megfelelne.

ma 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok:

Semmi bajom az S25el, csak nem néztem a friss árakat, ezért tippeltem, hogy az költségkereten kívül esik.

Jó kis teló, és ahogy most nézem valóban beesett 350alá. Hajrá!

Hááát igen, a 2010es évek elején nem csak a Samu, de a többi androidos teló is khmmm, sok "gyermekbetegséggel küzdött". Mára azért ezeket kinőtte a Samu és az Android is.

ma 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!