Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok a lenti paramétere...

Ajánlanátok a lenti paramétereknek megfelelő telefont?

Figyelt kérdés
Olyan telefont keresek ami nem túl drága, nem batár méretű, gyors adatkapcsolattal rendelkezik (pl.wifi 6), és jó képeket készít makróban is.
2022. okt. 18. 07:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Ezt a telefont még nem gyártották le
2022. okt. 18. 08:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó makrokamerát nem szoktak olcsó telefonokba tenni (meg kicsibe se nagyon).

A batár méretet pedig kifejthetnéd. Mégis mekkora az oké?

2022. okt. 18. 09:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem túl drága, nem batár méretű... Kinek mi számít annak?
2022. okt. 18. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezek szubjektív fogalmak, kinek mekkora és mennyiért
2022. okt. 18. 11:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Max mekkora telefon és mennyiért? Előre megmondom azért, hogy a kompakt méretű telefonok manapság nagyon drágák.
2022. okt. 18. 11:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Hugomnak szeretnék segíteni mert ő nem nagyon ért hozzá, szóval méretileg olyan legyen amit nagyjából egy nő is tud kezelni (tehát kb. akkora mint egy Honor 9-es) Az ár esetében arra gondoltam hogy olyan 230E-nél ne legyen több.
2022. okt. 18. 16:42
 7/15 anonim ***** válasza:

Na, ilyen telefon nincs.

Ebben az árkategóriában és méretben a Samsung S szériájának régebbi darabjait lehet kifogni esetleg ennyiért, meg az iPhone sima vagy Mini sorozatából a régebbi szériákat. Egyiken sem lesz makró kamera.

2022. okt. 18. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:

7. Én az S20 Fe-m telefotó lencséjével szoktam makrózni amúgy. Nagyon jól működik, pedig nem arra van kitalálva.

Az újabb, drága telefonoknál, a széleslátó lencse van úgy kialakítva, hagy macro fotókat lehessen készíteni vele. Az iphone 12-14 szériával jó macro fotókat lehet készíteni. A Galaxy s21 és s22 Ultra is jó macro fotókat készít. A sima s21 és 22 zoomkamerájával is lehet macrozni, de azért az Ultra kifinomultabb ilyen téren. De igen, amúgy dedikált macro kamera nem szokott már lenni a felsőkategóriás telefonokban. Biztosan van kivétel. Néhány xiaomiban tudom hogy van, de azokba használhatatlan, 2 megapixeles macrokamerákat tesznek.

2022. okt. 18. 20:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Csak az Iphone 12 mini jöhet szóba számodra. A többi telefon vagy túl drága vagy túl nagy vagy nem tud közelre fotózni.
2022. okt. 18. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:

"7. Én az S20 Fe-m telefotó lencséjével szoktam makrózni amúgy. Nagyon jól működik, pedig nem arra van kitalálva."

"Néhány xiaomiban tudom hogy van, de azokba használhatatlan, 2 megapixeles macrokamerákat tesznek."

Igen, ma már majdnem mindegyik gyártó ilyen köztes megoldásokkal kísérletezik, vagy ráraknek egy KETTŐ megapixeles makrókamerát, amivel soha, senki, semmit nem fog fényképezni (ahogy említetted).

"Az iphone 12-14 szériával jó macro fotókat lehet készíteni"

A Pro modellekkel. A simákban nincs ilyen funkció.

"Csak az Iphone 12 mini jöhet szóba számodra. A többi telefon vagy túl drága vagy túl nagy vagy nem tud közelre fotózni."

A 12 mini sem tud makró képeket készíteni. Mellesleg méretben a példája szerint a nem mini széria is megfelelne neki.

2022. okt. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!