Ilyen paraméterekkel milyen mobilt ajánlotok a mostani felhozatalból?
iPhone vagy Samsung, egyszerű a választás, ezekből van 2-3 típus a piacon és nem nehéz dönteni.
Oneplus-t ennyiért meg kizárt...
Samsung Galaxy S21 FE
S22 már 300k felett van.
iPhone ból újonnan az 13 mini van 300k alatt.
Felső kategóriás telefonok már mind 300 felett vannak.
Ennyiért én is azt mondom, hogy Samsung vagy iPhone. Én 300 ezret nem adnék kínai telefonra, akkor sem ha papíron nagyon szuper.
Samsungból ami szóba jöhet:
- S21, S21 FE, S22.
iPhoneból:
- 12, 13. (Meg a Minik, de ha nem kifejezetten picike telefont keresel, akkor hanyagolnám.)
Az említett Samsungok és az iPhone 13 128 gigás háttértártól indul. Szerintem ez felhőtárhellyel kombinálva kb. sosem fog betellni. Ha nagyobb háttér kell ennél, annak borsos a felára és akkor ki is esik mindegyik iPhone, meg az S22 is.
Legjobb kamerás mobilok, amelyek beleférnek a keretbe: Samsung S21, iPhone 13 Mini.
Jó kamerás mobilok, amelyek még beleférnek a keretbe: Samsung S21 FE, iPhone 12.
Legjobb kamerás mobilok, amelyek 20-30 ezerrel többe kerülnek, mint a keret: Samsung S22, S21+; iPhone 13, 12 Pro.
Az árak minden esetben a 128 gigás verzióra értendőek, és hivatalos áruházból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!