Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen paraméterekkel milyen...

Ilyen paraméterekkel milyen mobilt lenne érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Tegnap tönkrement 2,5 év után a Sony XZ1 Compakt telefonom, nem lehet feltölteni (a töltő jó, próbáltam mással). Ezt nagyon szerettem, a mérete is tökéletes volt, külsőre és belsőre is tetszett és korábban is mindig valamilyen Sony compact-ot vettem, de ahogy nézem ezek már nincsenek. Mit ajánlanátok helyette? Valami olyan legyen, aminek jó az akumlátora, van legalább 64 gb-os tárhelye, jól bírja a viszonylag sok használatot. Tudjon jó képeket csinálni, de ilyen téren nem kell semmi extra, csak magamnak fotózok néha, nem kell profi képet csinálnia. Játszani szoktam rajta, de semmi komplex-szel (kb ilyen candy crush jellegűre kell gondolni). Már nézegettem milyenek vannak és úgy tűnik a mérettel lesz probléma, mert az összes nagyon nagy. A mostani nincs 13 cm hosszú és bár ennél kicsit nagyobb lehet, de ne legyen akkora, amit egy kézzel már nem is lehet használni. Árban pedig max 100 ezerre gondoltam, de nyilván nem bánnám, ha kevesebből kijönne. Ha nagyon megéri, kicsit mehet felé. 24 éves lány vagyok, ha ez számít. Köszi a segítséget :)

2020. júl. 15. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ilyen telefonom van, akinek ekkora telefon kell jobb tényleg nincs és úgy látszik nem is lesz.(2 éves, de valószínű a kínálat miatt lesz még +1 évet nálam)

Mondanám hogy a Samsung A40 ami "kicsi"(bár ez is óriás az XZ1C-hez képest) de igazából minden téren visszalépés lenne.

Szerintem amúgy érdemes gyűjteni egy P30-ra, azzal nem adsz lejjebb bár méretben az is sokkal nagyobb de legalább van közel olyan jó.(üzemidőben mondjuk kétlem)

2020. júl. 15. 19:30
 2/2 anonim válasza:

Esetleg iPhone 8?

Bár tudom kicsit drágább mint 100K, meg az akksi sem a legjobb, de szerintem egy lánynak elég jó telefon.

2020. aug. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!