Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok a lenti paramétere...

Ajánlanátok a lenti paramétereknek megfelelő telefont?

Figyelt kérdés
Olyan telefont keresek ami nem túl drága, nem batár méretű, gyors adatkapcsolattal rendelkezik (pl.wifi 6), és jó képeket készít makróban is.
2022. okt. 18. 07:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó: “Hugomnak szeretnék segíteni mert ő nem nagyon ért hozzá” - hát ha feltetted ezt a kérdést, akkor Te se! :D

Én viszont csak azt nem értem, mit tud a makró, amit a főkamera nem? Attól függ, milyen közel mész a dolgokhoz, vagy mennyire zoom-olsz rá, ha meg nem fér bele, akkor a széleslátószögűvel, azt csókolom!

Amúgy a Honor 9-hez hasonló méretben max. 230 ezerig csak 2 telefon van jelenleg a piacon, de egyik se mai darab, és egyiken sincs makró: Huawei P30 vagy Samsung Galaxy S10e

2022. okt. 19. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

"Én viszont csak azt nem értem, mit tud a makró, amit a főkamera nem? Attól függ, milyen közel mész a dolgokhoz, vagy mennyire zoom-olsz rá, ha meg nem fér bele, akkor a széleslátószögűvel, azt csókolom!"

Hát ha nem tudod, hogy mire való egy makrokamera és miért nem tudja azt a főkamera, akkor te sem értesz hozzá :D

2022. okt. 19. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Igaz, a makróhoz nem, csak a többihez, viszont tesztek alapján találtam volna jó makrósat, ha lenne ilyen feltételekkel!
2022. okt. 19. 11:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Ebben igazatok van. A hoozáértés pedig úgy értettem, hogy én gyakran olvasok mobilarena teszteket vagy ha telefont veszek akkor előtte ezen ismereteket felhasználva próbálok úgy választani hogy ár-érték arányban jól járjak :-)

De akkor úgy fogalmaznék -mert megint tanultam Tőletek- hogy olyan kamerával rendelkező mobil lenne jó, amivel viszonylag (tehát az adott árcsoportban) jó közeli képeket lehet lőni. A méret is nyilván kompromisszum kérdése, ha nincsenek olyan kicsik mint amit írtam, akkor nyilván nagyobb méretű készülékek között kell keresgélnem, de azért akkora ne legyen ami már-már egy tablethez hasonlít. Így már lenne tippetek? Köszi!

2022. okt. 19. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

- Samsung S21-et lehet ennyiért kapni szürkeimportosan. (Az S22 már drágább.)

- Az Asus Zenfone 8-at még az Alzáról lehet venni 230 körül. (A Zenfone 9 már drágább.)

- Az iPhone-k sajnos nagyon megdrágultak pár hete, de egy kicsit több pénzért a 12-es Mini-t még be lehet vállalni.

2022. okt. 19. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!