Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miértnem találok normális...

Miértnem találok normális telefont max 100-120 ezer Ft környékén?

Figyelt kérdés

Samsung: kissé túlárazottnak érzem a márkát, és nincs a dobozban töltő, tok, és védőfólia sem. Ennyi pénzért pedig ez gáz.

Apple: sosem volt ilyenem, nem is lesz, szintén rendesen túlárazott.

Xiaomi: sokaknak van, de egyszerűen kiver a víz amikor meghallom ezt a márkát, vagy olvasok róla, nem tudom miért. Ezen felül állítólag tele van a menürendszer reklámokkal.

Honor: itt esetleg lenne jó ajánlat, erre az összes a szélén hajlított kijelzővel rendelkezik. Emiatt sajnos kuka.

Motorola: sok apró bug-ról olvastam ami idegesítő, nincs kiforrva eléggé a márka a Lenovo irányítása alatt, plusz alig van rá 1-2 év támogatás.

Ezen kívül van még pár gyártó, főként kínai, de itt sem érzem hogy megtalálnám azt a telefont ami nekem való. 180 ezret meg nem fogok kiadni egy telefonért, ami tulajdonképpen egy használati eszköz. Bármi gond van vele, javíthatatlan, megy a kukába az érte kiadott pénzzel együtt.

Nem síránkozni akarok, csak nem értem hogy nem figyelik a gyártók a felhasználói igényeket? Illetve, pár éve még lehetett ennyi pénzből normális, hozzám passzoló telefont venni, ezt most elfelejthetem.

ma 08:08
1 2
 1/14 47. ***** válasza:
43%
Pár éve a kenyér is olcsóbb volt
ma 08:15
 2/14 anonim ***** válasza:
OnePlus, Oppo.
ma 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:

A gyártók figyelik a felhasználói igényeket, de a minél olcsóbb nem ez a kategória. A legtöbb embernek jól, megbízhatóan müködö, jó minöségü készülékre van igénye, aminek az árát meg kell fizetni.

Az meg végképp nem érv, hopgy évekkel ezelött olcsóbb volt, ha eddig elkerülte volna a figyelmedet, mindenhol erös infláció van.

ma 08:36
 4/14 A kérdező kommentje:
#2, 2 db oneplusom volt már, egyiknél az akku, másiknál a kijelző romlott el, rövid idő alatt. És egyiknek sincs hazai hivatalos márkaképviselete. Gond esetén komplikált az ügyintézés.
ma 08:37
 5/14 A kérdező kommentje:

#3, de nem a legolcsóbb telefonok között válogatok, 50 ezerért. Hanem 100-120ért, ahogy írtam. De a legelső értelmes választás a Samsung A35 lenne 150-ért, tok-fólia-töltő nélkül, 210g-os súllyal.

Ennyi pénzt részemről már nem ér egy okostelefon.

ma 08:39
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

"Ennyi pénzt részemről már nem ér egy okostelefon."

Akkor nem veszel! Ha ennyi az ára egy normális, átlagos készüléknek, akkor vagy megfizeted, amibe kerül, vagy nem veszed meg.

ma 08:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem találkoznak az igényeid a kínálattal. Akkor vagy nem veszel telefont, vagy az igényeiden vátoztatsz.

Azért van itt hiszti bőven:

"és nincs a dobozban töltő, tok, és védőfólia sem."

Harmadik telefonomat töltöm ugyanazzal a töltővel, nem igaz, hogy az előző töltőd nem használható.

Nagy valószínűséggel nem lesz jó az a tok amit a gyártó adna a telefonhoz, 3 ezer forint környékén kapsz tokot, kár ezért hisztizni.

ma 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Ennyibe kerülnek a telefonok. Ez van, ezt kell szeretni.
ma 09:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Google pixelt vegyél.
ma 09:54
 10/14 A kérdező kommentje:
#7, nem a töltő a gond, azt megoldom, ahogy a tokot is. De hogy ennyi pénzért egy nyavajás védőfólia sem kerül a kijelzőre, az szerinted nem gáz? Legalább akkor valamivel olcsóbb lenne a telefon. Az árazással van a probléma.
ma 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!