Miértnem találok normális telefont max 100-120 ezer Ft környékén?
Samsung: kissé túlárazottnak érzem a márkát, és nincs a dobozban töltő, tok, és védőfólia sem. Ennyi pénzért pedig ez gáz.
Apple: sosem volt ilyenem, nem is lesz, szintén rendesen túlárazott.
Xiaomi: sokaknak van, de egyszerűen kiver a víz amikor meghallom ezt a márkát, vagy olvasok róla, nem tudom miért. Ezen felül állítólag tele van a menürendszer reklámokkal.
Honor: itt esetleg lenne jó ajánlat, erre az összes a szélén hajlított kijelzővel rendelkezik. Emiatt sajnos kuka.
Motorola: sok apró bug-ról olvastam ami idegesítő, nincs kiforrva eléggé a márka a Lenovo irányítása alatt, plusz alig van rá 1-2 év támogatás.
Ezen kívül van még pár gyártó, főként kínai, de itt sem érzem hogy megtalálnám azt a telefont ami nekem való. 180 ezret meg nem fogok kiadni egy telefonért, ami tulajdonképpen egy használati eszköz. Bármi gond van vele, javíthatatlan, megy a kukába az érte kiadott pénzzel együtt.
Nem síránkozni akarok, csak nem értem hogy nem figyelik a gyártók a felhasználói igényeket? Illetve, pár éve még lehetett ennyi pénzből normális, hozzám passzoló telefont venni, ezt most elfelejthetem.
A gyártók figyelik a felhasználói igényeket, de a minél olcsóbb nem ez a kategória. A legtöbb embernek jól, megbízhatóan müködö, jó minöségü készülékre van igénye, aminek az árát meg kell fizetni.
Az meg végképp nem érv, hopgy évekkel ezelött olcsóbb volt, ha eddig elkerülte volna a figyelmedet, mindenhol erös infláció van.
#3, de nem a legolcsóbb telefonok között válogatok, 50 ezerért. Hanem 100-120ért, ahogy írtam. De a legelső értelmes választás a Samsung A35 lenne 150-ért, tok-fólia-töltő nélkül, 210g-os súllyal.
Ennyi pénzt részemről már nem ér egy okostelefon.
"Ennyi pénzt részemről már nem ér egy okostelefon."
Akkor nem veszel! Ha ennyi az ára egy normális, átlagos készüléknek, akkor vagy megfizeted, amibe kerül, vagy nem veszed meg.
Nem találkoznak az igényeid a kínálattal. Akkor vagy nem veszel telefont, vagy az igényeiden vátoztatsz.
Azért van itt hiszti bőven:
"és nincs a dobozban töltő, tok, és védőfólia sem."
Harmadik telefonomat töltöm ugyanazzal a töltővel, nem igaz, hogy az előző töltőd nem használható.
Nagy valószínűséggel nem lesz jó az a tok amit a gyártó adna a telefonhoz, 3 ezer forint környékén kapsz tokot, kár ezért hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!