Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi havonta egy átlag...

Mennyi havonta egy átlag céges (flottás) telefondíjcsomag? Nektek milyen van? Mennyit fizettek és mit foglal magában?

Figyelt kérdés
Melyik szolgáltatónál van, és mit dolgoztok?
ma 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Kettőnknek 10 ezer, nettel, hívásokkal, Telekom, de nem nyilvános flotta.
ma 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vodafone csomag van a cégnél, az áráról halvány fogalmam sincs, papíron megkaptuk a rá vonatkozó szabályokat, nem igen foglalkoztam vele, arra emlékszek hogy flottán belül korlátlan lehet használni, flottán kívül magáncélra beosztástól függően vannak ingyenes beszélgetési, SMS és MMS percek de nem tudom hogy az mennyi. Eddig még nem kellett fizetnem egy fillért sem 16 év alatt. Egy cég javítóműhelyének vagyok a vezetője.
ma 13:22
 3/3 Justinianus ***** válasza:
Mi semennyit, a cég fizeti, 3.500/hó (ezres darabszám), belföld korlátlan beszélgetés és net.
ma 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!