Teljesen átlag felhasználásra iPhone 11 vagy Samsung A35?
Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy a Samsungnak oled kijelzője van, sőt inkább hátrány is mert zavar a nagy fényerő. Sima zökkenőmentes használat a cél akár évekre. Játék nincsen sose.nov. 3. 20:45
1/6 anonim válasza:
Inkább egy Redmi Note 13 Pro, az mindkettőnél jobb és tudsz vele 4 évre tervezni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a Redmi Note 13 Pro legyen, főleg ha érzékeny a szemed. Nekem a Samsung és Apple kötőhártya gyulladást okozott gyakran, a kínai képernyők kíméletesebbek. Ráadásul ezzel a telefonnal tovább is tervezhetsz. Az iPhone 11 nagyon elavult már. Nekem a 14 sem jött be. Az A35 teljesítménye még hagyján, de szerintem túlárazott.
3/6 anonim válasza:
Én is küzdök az oled kijelzőkkel mert nagyon erős a szememnek akárhogy állítom! Utolsó tényleg igaz hogy a kínai telefonoknak gyengébb lehet a fényerejük valamivel? Kinéztem a redmi note 13 pro 5g és félek hogy kifolyik a szemem az oled kijelzőtöl...
4/6 anonim válasza:
Utolsó :
A pwm frekvenciájuk magasabb a kínai telóknak, van dc dimming is. Ezek mind a szemet kímélik.
5/6 anonim válasza:
Még valami :
Az iPhone 14-et, Samsung A54-et nem bírtam sokáig bámulni, mert megfájdult a szemem, begyulladt, fájt a fejem is. A Xiaomi-t akár reggeltől estig is bámulhatom, akkor sem bánt.
6/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan milyen jelei voltak annak, hogy begyulladt a szemed? Mennyi idő után érezted? Egy barátomnak van A54 és megkérdeztem és azt, mondta, hogy nem érzett még ilyet, meg ha nagyon erősnek érzi a fényt akkor van extra elsötítés.
nov. 8. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!