Egy Samsung S23 és egy A54 között átlag felhasználónak van valami szembetűnő különbség?
Figyelt kérdés
okt. 24. 12:59
2/7 anonim válasza:
Vedd az A55-öt, teljesen megfelel átlag felhasználásra, és szintén sokkal olcsóbb mint az S23.
A54-et már nem vennék.
3/7 A kérdező kommentje:
Most jelenleg A54-em van. Azon gondolkodtam, hogy megérné-e lecserélni?
okt. 24. 13:59
4/7 anonim válasza:
Még nem éri meg ha nincs baja, nem strapáltad le.
5/7 A kérdező kommentje:
Karcmentes, új állapotú.
okt. 24. 14:48
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is A54 van, volt a kezemben S23, hát sokkal jobb, gördülékenyebben megy rajta minden, szép a kijelző, minden pöccre indult, de nem érné meg nekem. Amire használom az A54-et, arra teljesen jó,szóval ameddig működik rendesen, nem cserélném le.
7/7 anonim válasza:
Mindkettő volt a kezemben. Annyira jelentős különbséget nem észleltem, hogy megérje számomra a felár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!