IPhone 12 vagy 12 pro éri meg jobban egy átlag felhasználónak? Árban elég nagy különbségek vannak, és én csak annyi különbséget látok köztük, hogy a pro jobb éjszakai képeket készít. Többi minden ugyan az szerintem, ez tényleg így van?
Iphone 12 Pro Max előnyei:
- nagyobb akkumulátor
- nagyobb képernyő
Én ezt fogom venni.
Elsőnek köszönöm.
Második: Tudok olvasni, és pont ez ami miatt feltettem a kérdést.
Mert én mint átlag felhasználó nem látok nagy különbséget, a +1 kamerán kívül, árban még is nagy különsbég van.
A 11 és 11 pro között elég sok különbség volt, ez meg is magyarázta az ár különbséget.
Viszont jelenleg nem ez a helyzet, és telefon vásárlás előtt igen is fontos, hogy mennyit költök, és megéri-e nekem a pro +1 kamera miatt.
Ezért szeretnék választ kapni, hogy valóban így vannak-e a dolgok ahogy én látom.
"Mert én mint átlag felhasználó nem látok nagy különbséget, a +1 kamerán kívül, árban még is nagy különsbég van."
Ha átlag felhasználó vagy, akkor a 12 éri meg neked, nem kell a drágább.
"Többi minden ugyan az szerintem, ez tényleg így van?"
Nem, nem így van, az Apple oldalán nagyon szépen össze lehet hasonlítani.
"Második: Tudok olvasni, és pont ez ami miatt feltettem a kérdést."
Szerintem fuss neki még egyszer az olvasásnak, de ne csak görgesd a lapot, olvasd is el.
Szerintem sem éri meg az az egy kamera a felárat, kijelző méret ugyan az.
Aki a nagyobb ki jelzőhöz van szokva mert eddig 6.5 6.7 colos Androidos telója volt annak elsőre kicsinek tűnhet a méret, a pro max már méretes, de ott meg még nagyobb a felár sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!