A windows 10-et több gépre is fel lehet telepíteni ugyan azzal a felhasználóval?
Akkor frissítettem windows 10-re mikor még ingyenes volt. Most fogok majd új laptopot venni windows nélkül (endless OS van rajta) és ha én rátelepítem a windows 10-et akkor elég az aktiváláshoz az a microsoft fiókom amivel most is használom a windows 10-et?
Az ha teljesen alaphelyzetbe állítom a gépet(Mindent törlök minden meghajtóról) az mennyire különbözik a telepítéstől ilyen szempontból?
A Windows a számítógéphez van kötve.
Azon a laptopon még nem vetted meg, ezért nem lesz aktiválva.
Az utólsó kérdést nem értem.
igen, most OEM-ként van a win10-ed, ami egy vashoz kötődik, vagyis a régihez.
Bár az kérdéses, hogy ha kinyered a serialt a régiből, akkor azt megadva mi történik az újnál...mint gondolta. Persze a régin nem futhat.
Az utolsó mondatod kicsit cizelláld még... :))
"Bár az kérdéses, hogy ha kinyered a serialt a régiből, akkor azt megadva mi történik az újnál."
semmi. Mint írtad, az az oprendszer a régi géphez tartozik. Azzal a serial-al nem tudja másik gépen aktiválni. Újat kell venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!