Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendőrség fel tudja törni a...

Rendőrség fel tudja törni a telefont valóban?

Figyelt kérdés
Tanúként lefoglalták tőlem, azt mondták, hogy ha nem adom meg a kódot, 150ezerért feltöri a "szakértő", de kétlem, hogy létezne ilyen, vagy ezek értenének hozzá
tegnap 17:36
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
35%

19esnek:

Az általad említett pedofil ügyekben a sok hülye nem használ titkosítást az adathordozóján, olyat mint pl a VeraCrypt és hasonlók. És az illetékes szervek igyekeznek akkor rárugni az ajtót a célszemélyre amikor épp használja a PCt, mert ilyenkor nincs ideje kikapcsolni és a kulcs a memóriában marad, majd memdump-al kiolvassák azt és mehet a forensic-re az egész. Ha kikapcsolod a gépet/ujraindítod a telefont, bukták a nyomozók a dolgot ha fel vagy erre készülve és normális cuccokat használsz. Persze megpróbálnak beforgatni és fenyegetni hátha megadod a jelszót , aztmondják a büntid is kevesebb év lesz, de ez kamu. Én tudom hogy nem adnám meg, olyan a setupom

tegnap 20:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen minden telefont fel lehet törni, továbbá még sosem volt ilyenben részem, de legrosszabb esetben majd a bíróságon szólítanak fel rá, hogy akkor ezt most fel kéne oldani, különben akadályozod a büntetőeljárást.
tegnap 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:

#6 Ha jól tudom a knox az egy külön chip, a biztonságos mappában lévő adatok pedig erre a külön chipre mentődnek – remélem nem mondok hülyeséget. :D

Alapvetően iPhonet használok, másodlagosnak van egy Samsung de a kényesebb dokumentumokat és fileokat mindig a samsungomra teszem, valahogy mindig is biztonságosabbnak éreztem azt a telefont adatvédelem szempontjából. 😅

ma 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!