Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendőrség fel tudja törni a...

Rendőrség fel tudja törni a telefont valóban?

Figyelt kérdés
Tanúként lefoglalták tőlem, azt mondták, hogy ha nem adom meg a kódot, 150ezerért feltöri a "szakértő", de kétlem, hogy létezne ilyen, vagy ezek értenének hozzá
tegnap 17:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rendőr "töri fel", aki a sarkon áll.

Vannak erre szakemberek, akik ennyi pénzért feltörik, rajtad meg behajtják.

A kételyeidnek higgyél, de azért gyűjtsd a pénzt..

tegnap 17:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Kiforrasztják belőle a nand flash chipet és közvetlenül kiolvassák belőle az adatokat. Persze ez csak akkor működik ha nem titkosított, de azért megpróbálják, ami ugyanúgy költség. Amúgy meg nem tudják feltörni, hacsak nincs valami ismert biztonsági rés a rendszerben, de ha rendesen frissítve volt akkor nem kell ettől tartani.
tegnap 17:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ki lehet trükközni ezt úgy, hogy két kód van. Az egyik a fő kód, ahol van minden titkos dolog titkosítással ellátva, meg egy másik, amit megadsz ilyenkor. A második kódra feloldódik az eszköz, de csak bizonyos dolgokhoz enged hozzáférést, mint sima zenék, képek, amiben nincs semmi különös.
tegnap 17:49
 4/23 A kérdező kommentje:

Megadtam nekik, de átbsztak

Szerintem forrasztani nem fognak, azt vissza is kell adják, nem tehetik tönkre

Ja meg azt mondták, majd visszaállítják, amit töröltem is, persze

tegnap 17:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is visszaállítottam a telefonomról a törölt képet. Ingyenes programok vannak hozzá az interneten. A telefon nyitó kódját sem nehéz feltörni....😏
tegnap 18:01
 6/23 anonim ***** válasza:

Tudnak ilyet persze de nagyban függ a telefon biztonsági rendszerétől is, hogy ez mennyire fog sikerülni. Még pár éve olvastam 1 cikket mikor összehasonlították a népszerű telefon gyártók védőrendszerét ezzel kapcsolatban. Abban az volt az eredmény hogy az iphonokat feltörték simán, a Huawei telefonokat nehezen és korlátozottan de sikerült, a Samsung rendszerébe is nehezen de bejutottak de életbe lépett a Knox védőpajzsa ami viszont minden adatot törölt vagy titkosított a telefonról.

Persze egy jó hacker akármit feltör és akár törölt adatot is vissza tud állítani de kérdés nekik megér e annyit, hogy kínlódjanak vele.

tegnap 18:03
 7/23 A kérdező kommentje:
Nincsen olyan rajta semmi, csak amúgy az a köcsög ne nézegesse, igazából az érdekelne, hogy átvertek-e vagy sem, hogy megadjam a jelkódot, ennyi
tegnap 18:06
 8/23 anonim ***** válasza:

Sztem nem vertek át kérdező. Informatikusok lazán feltörték volna. Ami érdekes, hogy nem fenyegettek meg.

6-os. Tök érdekes, amit írtál.

Ha tippelnem kellett volna, akkor az iPhont mondtam volna, hogy nehéz feltörni. :D

Legalábbis ügye úgy van előadva, h törhetetlen, vírus sem megy rá és ezért feltörni sem lehet. A többi telefonról nem tudok semmit. Xaomim van évek óta. :D

tegnap 18:14
 9/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem fenyegettek meg, még az asztalt is csapkodta
tegnap 18:21
 10/23 anonim ***** válasza:
51%
#8 Az iphone az egyáltalán nem olyan törhetetlen és védett mint ahogy azt előadják :D. Az hogy meg vírus sem megy rá meg semmi azt sem a hú de nagy biztonságos rendszernek köszönheti hanem annak, hogy a forgalombanlévő mobilok döntő többsége Android alapú így inkább arra fókuszálnak a csalók meg annak, hogy ott nincs választási lehetőséged 3. Féltöl származó dolgok telepítésére hanem egyszerűen nem engedi. Olyan ez mint a Windows és a Linux esete a linux azért "biztonságosabb" mert alig van felhasználótábora a másik rend szerhez képest így arra sokkal kevesebb kártékony programot is írnak.
tegnap 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!