Rendőrség fel tudja törni a telefont valóban?
Nem a rendőr "töri fel", aki a sarkon áll.
Vannak erre szakemberek, akik ennyi pénzért feltörik, rajtad meg behajtják.
A kételyeidnek higgyél, de azért gyűjtsd a pénzt..
Megadtam nekik, de átbsztak
Szerintem forrasztani nem fognak, azt vissza is kell adják, nem tehetik tönkre
Ja meg azt mondták, majd visszaállítják, amit töröltem is, persze
Tudnak ilyet persze de nagyban függ a telefon biztonsági rendszerétől is, hogy ez mennyire fog sikerülni. Még pár éve olvastam 1 cikket mikor összehasonlították a népszerű telefon gyártók védőrendszerét ezzel kapcsolatban. Abban az volt az eredmény hogy az iphonokat feltörték simán, a Huawei telefonokat nehezen és korlátozottan de sikerült, a Samsung rendszerébe is nehezen de bejutottak de életbe lépett a Knox védőpajzsa ami viszont minden adatot törölt vagy titkosított a telefonról.
Persze egy jó hacker akármit feltör és akár törölt adatot is vissza tud állítani de kérdés nekik megér e annyit, hogy kínlódjanak vele.
Sztem nem vertek át kérdező. Informatikusok lazán feltörték volna. Ami érdekes, hogy nem fenyegettek meg.
6-os. Tök érdekes, amit írtál.
Ha tippelnem kellett volna, akkor az iPhont mondtam volna, hogy nehéz feltörni. :D
Legalábbis ügye úgy van előadva, h törhetetlen, vírus sem megy rá és ezért feltörni sem lehet. A többi telefonról nem tudok semmit. Xaomim van évek óta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!