Samsung Galaxy a35 5g bomba vétel 80ezer-ért?
A Samsung Galaxy A35 5G 80 ezer forintért valóban jó vételnek tűnik, különösen ha új készülékről van szó. Nézzük meg, miért éri meg ez az ár:
-A Galaxy A35 5G egy megbízható középkategóriás telefon, amely több szempontból is kiemelkedő:
-Kijelző: 6,6 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési rátával és 1000 nites fényerővel, ami kiváló képminőséget biztosít.
-Teljesítmény: Az Exynos 1380 chipset és 6 GB RAM elegendő a legtöbb feladathoz és a könnyebb játékokhoz.
-Kamera: 50 MP-es főkamera, amely jó képeket készít nappali fényviszonyok között.
-Akkumulátor: 5000 mAh kapacitású akkumulátorral akár két napig is bírhatja egy töltéssel.
-Szoftvertámogatás: 4 év Android frissítést és 5 év biztonsági frissítést ígér a Samsung.
-Vízállóság: IP67 minősítéssel rendelkezik, ami ritka ebben az árkategóriában.
A 80 ezres ár különösen vonzó, hiszen ez jelentősen alacsonyabb, mint a telefon ajánlott kiskereskedelmi ára, ami általában 100-120 ezer forint körül mozog.
Összességében, ha egy megbízható, jó képességű középkategóriás telefont keresel, és nem zavar, hogy nem a legújabb csúcskategóriás modellről van szó, akkor a Galaxy A35 5G 80 ezer forintért kiváló választás lehet.
1# Ez AI szöveg.
Egyébként megéri a 80k-t.
A specifikációk leírása nem érvelés.
A felsoroláson kivül a megfogalmazás tipikus AI.
Nekem is kiveri a szememet a béna AI válasz (vagy csak a válaszoló nem tud normálisan fogalmazni), ettől függetlenül nagyjából okés amit írt.
80 ezerért ez egy elképesztően baromi jó ajánlat. Az árukereső alapján is messze a legolcsóbb, ráadásul valószínűleg hivatalos viszonteladó, vagy legalábbis nem egy zug GSM, ami megszűnik mire garanciális hibád lesz. Ha általános felhasználásra kell egy telefon és nem szoktál komolyabb játékokkal játszani, továbbá megbízható telefont keresel hosszú távra, akkor ez komolyan egy kihagyhatatlan best buy.
Köszönöm a válaszokat, én is lecsaptam rá, jó gyorsan elkapkották mindet ezért gondolom más szerint is jó ajánlat volt.
6-os használtan semmikép sem vennék, lehetnek rejtett hibásak, kijelző beégett, akksi tropa, koszos recsegő hangszoró és mikrofon. Garancia nincs és az is lehet hogy mókoltak vele. Nekem nem éri meg a kicsit prémiumabb telefon miatt kockáztatni ezeket. Mellesleg az új jó eséllyes tovább bírja az új akksi és hosszabb szoftveres támogatás miatt.
"tovább bírja az új akksi"
új ?
kérdés mikor gyártották ?
mióta volt raktáron ?
"idén megjelent telefonnak"
ezt eddig nem említetted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!