Telefon letiltása? A többi lent.
Figyelt kérdés
Vettem egy új telefont, mivel a régi sim nem volt bele jó ezért kaptam egy új simet, a régi sim ugye ilyenkor letiltásra kerül vagy inaktiválódik. Viszont a régi telefonom ellopták a letiltott simmel. Most akkor tiltassam le a régi telefont is?dec. 10. 18:04
1/2 anonim válasza:
A helyedben elballagnék a szolgáltató ügyfélszolgálati irodájába, ahol a lehetőségekről felvilágosítást kérnék. Szerintem a már letiltott sim kártyát nem fogják tudni használni, de ha voltak rajta telefonszámok a telefonkönyvben, azzal simán vissza tudnak élni.
2/2 anonim válasza:
A régi sim már semmmire sem jó, kárt nem fog okozni (kivéve, ha a kontaktok között szerepel Viktor is :)) A telefont tiltatni felesleges, mert azzal eldobod azt a kis lehetőséget, hogy a használatával előbukkanhasson a hatóság számára (ugyanis, ha nem is nagy számban, de kerülnek meg lopott telefonok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!