Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltottak, mert nem csinálta...

Letiltottak, mert nem csináltam adategyeztetést. Van még lehetőség megcsinálni? (Vodafone)

Figyelt kérdés

okt. 14. 08:18
 1/9 anonim válasza:
77%
Ha nem hónapokkal ezelőtt kellett volna, akkor biztosan van.
okt. 14. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van. Személyesen be kell menni és új szerződést kötni. A számot tartogatják egy darabig, úgyhogy vissza tudod kapni.
okt. 14. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Van valamennyi türelmi idő. Egyszer én is csúsztam pár napot a nagymamám telefonjával. Megcsináltam ugyanúgy neten és jó lett.

Te mennyire futottál ki az időből?

okt. 14. 09:42
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
75%

Tipikusan az a kérdés, amikor ketyeg az idő, ezért érdeklődni kell:

- Szerintetek felhívjam telefonon az ügyfélszolgálatot?

- Ráérsz arra még...

okt. 14. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:

"Van még lehetőség megcsinálni? "

Amikor felhívtad az ügyfélszolgálatot, mit mondtak?

okt. 14. 12:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Szombat éjfélig (Okt.12) működött a telefonálás. Azt írták sms-ben Október 8-ig csináljam az adategyeztetést. Még nem hívtam az ügyfélszolgálatot.

Remélem, hogy nem szüntetik meg végleg, mert szeretném megtartani a számomat. Azt írják a Telekomnál plusz 60 nap áll rendelkezésre. Itt a Vodafonenál max 1-2 hét van. Régen is kifutottam az időből és új számot kellett kérni. Akkor hiába kértem hosszabbítsák meg, nem tették meg. Bezzeg ha Orbán Viktor kérte volna ő megtarthatná a számát.

okt. 14. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

"Szombat éjfélig (Okt.12) működött a telefonálás... Még nem hívtam az ügyfélszolgálatot... Régen is kifutottam az időből és új számot kellett kérni."

Akkor te már rutinos vagy ebben.

Meg ne próbáld felhívni. Inkább írkálj ide. Jól elleszünk legalább. Aztán majd ha lejárt végleg, akkor menj be új számot kérni.

okt. 14. 13:11
 8/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%
Politikai nézetekkel tolakodni mások arcába (ahol az nem volt kérdés) olyan illetlenség, mint hölgytársaságban autószerelésről beszélni. Hacsak a hölgy nem autószerelő.
okt. 14. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, elvileg meg van hosszabbítva. Működik a telefonálás. De sms-t nem küldtek, hogy sikerült az adategyeztetés.
okt. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!