Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az mennyire normális, hogy az...

Az mennyire normális, hogy az iphone-om néha random két százalékpontot merül egyszerre?

Figyelt kérdés
Szeptember végén vásároltam újonnan, iphone 13. Az akksija még 100%-on van. Az oké, hogy hidegben gyorsabban merül, de az imént kiléptem a liftből 12-ről leugrott 10%-ra, majd egy perccel később 8-ra. Egyébként is baromi gyorsan merül (sokat használom), de ez nagyon durva. Október közepén voltam istyle-ban, de ott azt mondták, hogy amíg 100% az akksi állapota, addig nem kezdenek vele semmit...

dec. 9. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mert a telefonok szeretnek trükközni az akksi százalékkal, például jellegzetesen 100% marad egy darabig, aztán hirtelen elkezd gyorsan merülni. Valószinü pont az akarta pótolni a telefon.
dec. 9. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szabad mérget venni a telefonok által kiírt semelyik százalékra sem. :) Ettől még lehet rossz a telefonod aksija, de akármennyire is acélos egy telefonnak az üzemideje, nem 12%-on kellene használni, ott már úgyis a végét járja...
dec. 9. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Az számított érték, nem egy az egyben méri a telefon mint mondjuk egy higanyos hőmérőn a lázadat. Simán előforduhatnak ilyen néhány %-os ugrások benne.

Pláne hidegben

Meg pláne amikor intenzíven használod a telefont.

Ha a képernyőidőd ugyanannyi mint korábban akkor nincs baja az akksinak. Csak keményen használod. Ha sokat használod, akkor hamar ki is fog nyiffanni az akksi, max 2 év alatt vége lesz.

Ha tudod hogy gyilkolod a telefont akkor miért nem vettél egy nagyobbat amiben nagyobb akksi is van és jobban bírja?

dec. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!