Miért nem megy normálisan ez a játék a telómon?
A játék neve Danmachi: Battle Chronicle, a telefonom meg egy Samsung galaxy s20.
Húgom Iphone 15pro-ján full grafikán is nagyon szépen fut, akkor nem értem hogy az enyémen miért nem.
Haverjaim is azt mondják mindig, hogy az iphone levan maradva legalább 6 évvel az androidhoz képest és egy 40-50ezres android is legalább annyit vagy több tud mint egy iphone, Napidroidon is nem egyszer olvastam ezt a kommentek között. Én 60ezret fizettem a telefonért, egy hajszálkarc nincs rajta új jó minőségű akkumlátort is kapott, a jelenleg elérhető legújabb frissítés is megvan rajta.
A 15pro és az s20 között csak 3 év van, nem 5-6 és az csúcskategória is volt anno.
Most nagyon összevagyok zavarodva, nem értem hogy most mi van, miért nem fut legalább olyan szinten? Most engem átvertek haverjaim és a Napidroid is? Segítsetek, légyszíves!!
"Húgom Iphone 15pro-ján full grafikán is nagyon szépen fut, akkor nem értem hogy az enyémen miért nem."
Mert a te telefonod egy jóval olcsóbb, jóval régebbi és jóval gyengébb telefon, azért.
"Haverjaim is azt mondják mindig, hogy az iphone levan maradva legalább 6 évvel az androidhoz képest és egy 40-50ezres android is legalább annyit vagy több tud mint egy iphone"
Kifejezetten rühellem az Apple üzletpolitikáját és fillérb..szásait, de ez nettó ökörség. Ha megnézed az okostelefon SoC-okat, akkor gyakorlatilag azt látod, hogy még egy sok-sok éves iPhone telefon is elég erős.
Pl. a 2020-as A14 Bionic is mai napig top 20-as helyen áll ezen a ranglistán. A tesód telefonjában lévő proci pedig konkrétan egy A17 Pro van, ami a lista alapján a 7. legerősebb a világon. A te telefonodban egy Exynos 990 van, a listán ez az 58. helyre elég. (Nyilván ez egy összesítő lista, nem szentírás, de az erőviszonyok általános bemutatására tökéletes.)
"Most nagyon összevagyok zavarodva, nem értem hogy most mi van, miért nem fut legalább olyan szinten? Most engem átvertek haverjaim és a Napidroid is? Segítsetek, légyszíves!!"
Igen...
Annyi az igazság, hogy az Apple hajlamos filléres dolgokon spórolni a telefonjain (kezdő tárhely mérete, telefonba szerelt memória mérete, a kijelző képfrissítési sebessége, csatlakozók milyensége, stb.), de a számítási teljesítményen sosem spórolt. Ez az oka, hogy a telefonjaik általában még sok évesen is megállják a helyüket és nem valami Apple szoftveres mágia...
"hogy az olcsó androidok is jobbak mint az iphone?"
Mert irigyek arra, akinek Iphone-ja van.
Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy 15 pro-t hasonlítasz össze egy 60 ezres vacakkal?
Hasonló áru Androidos készülékkel hasonlítsd össze az Iphone-t, kb. azzal egyenértékű.
"De miért mondták, akkor hogy az olcsó androidok is jobbak mint az iphone?"
Mert hülyék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!