Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi 4x telefonon...

Papagajfan kérdése:

Xiaomi redmi 4x telefonon normálisan elfut a pokémon go nevű játék?

Figyelt kérdés

2017. szept. 19. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
igen
2017. szept. 19. 11:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! ☺

Igazából csak a GPS miatt voltam bizonytalan (abból nem tudom milyen kell a játékhoz)

2017. szept. 19. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Elfut, de az akksid egy hónapon belül kuka
2017. szept. 20. 06:05
 4/13 anonim ***** válasza:
ezt a fszságot mire alapozod?
2017. szept. 20. 07:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Redmi 4 primeban ugyanaz a Gps van. +-10-20 m szokott lenni a hiba nekem. Nem valami jó, de pokémonozni természetesen elég
2017. szept. 21. 17:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszönöm a válaszod, számomra nagyon hasznos volt :)
2017. szept. 21. 18:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Esetleg még olyan tapasztalatokat várnák hogy menyire megbízható a hálózati kapcsolat? (vodafone mobilnetel lenne)
2017. szept. 21. 18:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Amivel elégedetlen vagyok a Redmi 4/x/prime szériában az a jelerősség, mikrofon minősége, telefonálós hangszóró, fémház tojpadékonysága, ujjlenyomatolvasó instabilitása.

Ezek a dolgok nem tűnnek ki egy mobilarénás teszten. Budapesten vagy akárhol nézik a szobában hogy jelerősség oké, mikrofon oké, hangszóró oké, anyaghasználat prémium, viszont 1 év használat után már kitűnnek gyengeségek. Ez okozott csalódást számomra a Xiaomiban. Snapdragon 625-öt beletették a telefonba, FUL HD képernyőt is, és telefonálási funciók meg a középkategória felső szegmense helyett az alsó kategóriára lettek betéve.

Ami pozitívum az egyértelműen az ár, és a felszereltség amit kapunk érte, a jelerőséggel kapcsolatban meg pl. hogy gyenge, másnak 1-2 pálcika van, nekem egy se, viszont ahol erőss a jel ott stabil, League of Legendset is játszottam megosztott mobil netről, pingem stabilabb volt mint wifiről. Jól használható készülékek, és fatális hibák nincsenek. Redmi 4x-ért szerintem teljesen azt kapod amire számítasz. Minden stabilan, és jól fog menni, szó sincs róla. De nekem Lumia 925 után egyértelműen visszalépés volt ez a Redmi 4 prime néhány területen.

2017. szept. 21. 20:17
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kielégítő válaszod! :)

Kicsit elgondolkodtam mert az ujjlenyomat olvasó nem megfelelő működése kicsit riasztó.

Érdekes én is lumiát cserélném erre de 550-et.

2017. szept. 22. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

ujjlenyomatolvasó terén pont kifogtál egy bugosat.

A lenyomatolvasó konstans stabil, gond nélkül érzékeli. Barátnőm és én is úgy használom, barátnőm nagybátyja is. Prohardverem olvasom rendszeresen a topicját de senki se emlitette ezt meg.

A fémház horpad ha ütések sorozata éri. ez törvényszerű.

Ezért kell tokkot és üvegvédőt venni telefonhoz, aki ezt nem teszi meg az ne panaszkodjon.

jelerősség nálam mindig okés. sosincs gond.

Ami tényleg hulladék az a hangszórója. monos nem sztereós de tökéletes telefont ennyi pénzért ne várjunk el.

Ha nem hallgatsz zenét youtuberól rengeteget és nem érzed szükségletének hogy hangokat vegyél fel akkor dekát nem fog zavarni.

beszélgetés közben okés amúgy minden.

Ja és a 4050 mah-s aksi brutál.

2017. szept. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!