Miért nem megy normálisan ez a játék a telómon?
A játék neve Danmachi: Battle Chronicle, a telefonom meg egy Samsung galaxy s20.
Húgom Iphone 15pro-ján full grafikán is nagyon szépen fut, akkor nem értem hogy az enyémen miért nem.
Haverjaim is azt mondják mindig, hogy az iphone levan maradva legalább 6 évvel az androidhoz képest és egy 40-50ezres android is legalább annyit vagy több tud mint egy iphone, Napidroidon is nem egyszer olvastam ezt a kommentek között. Én 60ezret fizettem a telefonért, egy hajszálkarc nincs rajta új jó minőségű akkumlátort is kapott, a jelenleg elérhető legújabb frissítés is megvan rajta.
A 15pro és az s20 között csak 3 év van, nem 5-6 és az csúcskategória is volt anno.
Most nagyon összevagyok zavarodva, nem értem hogy most mi van, miért nem fut legalább olyan szinten? Most engem átvertek haverjaim és a Napidroid is? Segítsetek, légyszíves!!
"Ez akkor lenne valid érv, ha az A18-nak lenne messze a legmagasabb órajele, de ez nem így van. Az Apple is berakhatna +2 magot mint a Qualcomm és máris bőven az élen lenne minden kimutatásban."
Akkor rakjon :D Bocsánat, de ez annyira nevetséges. Évek óta nem az Apple telefonokban van a legerősebb SoC, ez tény. Tudnának erősebbet csinálni? Persze. A konkurencia is? Persze. Innentől ez már csak farokméregetés a részedről, semmi köze a kérdéshez.
"akkor vmi hibás azzal a telefonnal, mert még az alsó kategóriás androidos telefonáknál sincs lag gépelésnél, nemhogy az iPhone-nál"
Akkor az összes iPhone hibás. :)
"Akkor az összes iPhone hibás. :)"
Szerintem hagyjuk a kamu dumát. Már egy rakat telefon megfordult a kezemben, de ilyen még az 50ezres kínai androidos csodán se fordult elő, hogy laggolt a billentyűzet. Az iPhone-on meg főleg nem. De ha nem hiszed, csinálok róla egy videót, ahogy gépelek rajta egy szemernyi lag nélkül és elküldöm neked. Az én 15 promon kívül még van a családban egy 11 pro max és azon is simán fut minden a mai napig, nyilván nem olyan villám már mint a 15 pro, de hogy a billentyűzet laggoljon, az nevetséges. Ha nálad ez valóban létező probléma, akkor csak azt tudom mondani, hogy vidd szervizbe mert ez nem normális.
Nyilván nem mindig laggol a billentyűzet, de fogalmazzunk úgy, hogy nem kell túl sokat küzdeni akármelyik 1-2 éves iPhonevel, hogy bárhol láthassunk gyönyörű mikrolaggokat. Mondjuk ez annak is lehet a hozománya, hogy minden filléres RAM modulnál úgy csinál az Apple, mintha a fogát húznák, az iPhone 13 is kemény 4 gigával jött.
De ha nem hiszed, akkor én is csinálok fél tucat iPhonról videót, amin laggol valami nevetséges dolog, mondjuk nem tudom mire fogsz menni vele.
Mert hülyék. Vagy mert ugyanazt csinálták mint az egyik előző válaszoló, aki szerint azért jobb az Apple akármiben, mert magasabb a processzorában 2 mag órajele, mint más gyártóknál.
Kimazsoláznak az ilyen emberek szépen 1-2 specifikációs értéket, de utána lövésük sincs arról, hogy az mit jelent, az miért annyi, az milyen viszonyban áll minden mással, stb. Lehet azt mondani, hogy juj, hát milyen szar az Apple procija, mert kevés benne a mag, meg lehet azt is mondani, hogy jaj de rossz ez a Qualcomm proci mert alacsonyabb valamelyik mag órajele. Lehet külön-külön nyafogni a kamera megapixelén, a memória méretén, a háttértár milyenségén, stb, aztán utána meg csodálkozik a lökött user, hogy a telefongyártók fele csak ezekre a kiemelt specifikációkra "fejleszt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!