Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 13 pro max akkumulátorn...

Iphone 13 pro max akkumulátornál ez normális?

Figyelt kérdés

Nyár elején vettem egy ihone 13 pro maxot 87%os akkumulátorral. Egy frissítés után lement 86%ra , azt mondják, hogy ez rendben van. Mostanra 85%os az akksi. Úgy vettem észre, hogy hamarabb merül. 40-80% között szoktam tartani. Este 80%osan hagytam, kinyomtam minden háttérfuttatást.Reggelre (8 óra alvás) lement 65%-ra. Persze nem használtam ezidő alatt semmit.

Ez így rendben van szerintetek?

nov. 3. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
3 éves Android telefonom kemény 2%-ot merült az éjszaka folyamán. Ez alapján nem gondolom normálisnak.
nov. 3. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Ennyit nem merül éjszaka csak magában. Annak be van ragadva valami app ami meríti.

Nézd meg az akku grafikont!

A 13PM még mindig egy tök jó telefon és 85-87%-os akksival is egész jól bírja - nekem is ez van.

Egyébként lehet hogy a frissítés dolgozott a háttérben éjszaka és az szívta le.

Hagyd rajta töltőn éjszakára, hagyd hogy megcsinálja amit akar. Végignézi a képeket, stb.

Néha csinálj kényszerített újraindítást, az kilövi az esetlegesen a memóriában rekedt appokat amik meríthetik.

nov. 3. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
nov. 3. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

Éjszakára nem szabad töltőn hagyni, azt leszámítva jól írta a 2-es.

Amúgy a 13PM egyik legjobb üzemidővel rendelkező, ugyannyira, hogy az újabbak sem hozzák azt a szintet.

Szóval ha nem úgy ilyen téren elégedett cserélj benne gyári akksit ICentre-ben például.

nov. 3. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
1%-ot kéne max lemennie egy éjjel alatt. Pro Max van nekem is
nov. 3. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
30%

"Éjszakára nem szabad töltőn hagyni, azt leszámítva jól írta a 2-es."

Néha rajta kell hagyni! Sok dolgot csak akkor csinál a telefon amikor töltőn van és le van zárva (nem piszkálod). Főleg frissítés után. Újraindexel mindent, végignézi a képeket, felismeri a kismacskákat, arcokat, stb. Ha nem hagyod neki hogy töltőn csinálja, akkor is meg fogja csinálni egy idő után és akkor meg merülni fog reggelre.

Néhány 100%-ra töltéstől nem fog tönkremenni.

A töltő a telefonban van, amit a falba dugsz az csak adapter. A töltést a telefon lekapcsolja feltöltött állapotban és csak 95%-nál kapcsolja vissza.

Ha az optimalizálst akkutötést bekapcsolod, akkor pedig csak reggelre amikor felkelsz addigra tölti fel teljesen. Tehát ha lefekszel mondjuk 10-kor és reggel 7-kor kelsz, akkor egész éjjel 80%-on tartja és csak 6 óra körül tölti tovább 100%-ig. Mivel reggel úgyis használni fogod a telefont, így a 100%-ra töltés nem fogja semennyire sem rontani az akksit, mert azonnal el is kezded meríteni.

nov. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!