Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az normális hogy 8 hónap...

Az normális hogy 8 hónap alatt 6 %-ot romlik az akkumulátor?

Figyelt kérdés
Van egy iPhone 14 Pro Max-om. Amit 2023 májusában vettem újonnan! Akkor újkorában 100%-os volt az aksi kapacitása. Most 2024 január 29.-én meg már csak 94 %-os az akkumulátor kapacitása? Normális hogy az eltet 8 hónap alatt 6 %-ot romoljon az akkumulátor kapacitása? Minden eredeti az iPhone 14 Pro Max-ban és még soha sem volt szerívízben.

jan. 29. 12:24
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
55%

Ja.

Más telefon is romlik, csak azon nem ellenőrizgetitek, mert azokon nincs ilyen.

jan. 29. 13:46
 2/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ez ilyen, van, akinek jobban esik és van, hogy nem. Ha 80 alá megy és hirtelen kikapcsolgat, akkor kell cserélni. Addig használd és ne agyalj rajta feleslegesen.
jan. 29. 14:28
 3/25 A kérdező kommentje:
Morzsi007. 80% alatt miért kapcsolna ki? Egyébként meg ha igy megy, még egy év és 80 %-on lesz. Csak azt nem értem mire van akkor 3 év jótállás rá? Egyáltalán jótállás vonatkozik-e aksi-ra is. Hiszen az iPhone-oknak be épített aksijuk van. Szóval ezek szerint még a 3 év jótálást sem bírja ki egy fél millás teló.
jan. 29. 14:39
 4/25 anonim válasza:
100%

14:39

3.5 éve van almám, (előtte Samu volt), egyszer se cseréltem még és ez csak egy SE2

jan. 29. 14:53
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb rendben van.

Attól is függ hogy mennyire gyepálod a telefont. Ha minden nap teljesen lemeríted, akkor elég hamar ki lehet nyírni az akkumulátort. Nem csak az iPhoneokban, mindegyikben. Mert mindegyik telefonban ugyanolyan tipus van. A beépített akkumulátort is lehet cserélni.

Nem kell ennyire ráparázni. Nem kell nézegetni naponta és nem kell szívrohamot kapni minden változástól.

80% alatt már töltési ciklusokban is bőven 500 felett járunk. Ezért az akkumulátor nem mindig bírja a teljes terhelést, emiatt lassulhat vagy lekapcsolhat a telefon.

jan. 29. 15:00
 6/25 Morzsi007 ***** válasza:
67%

Ha gyenge már az aksi, alacsony töltöttségen, pl 10%-on megeshet, hogy hidegben kamerázni akarsz, kikapcsolhat, mert nagyobb teljesítményre lenne szüksége. Megnyugtatlak páromnak 76%-on sem kapcsolt ki a 8-as.

Nekem 1 éves 12 Mini 93%-os volt anno, most elmúlt 3 éves 82%-os, teljesen jól működik, ebben nagyon kicsi az akku. Az akkumulátor elhasználódik egy idő után, de nem kell aggódni, le fog járni a 3 év gari már, mire neked cserélned kell.

jan. 29. 15:06
 7/25 A kérdező kommentje:
Morzsi007. Nem az a bajom hogy el használódik. Hanem az hogy túl gyorsnak találom ezt az elhasználódást. Értsd 8 nap alatt 6 % romlást. És egyébként soha sem várom meg hogy 20 % alá essen a töltőségi szint.
jan. 29. 15:18
 8/25 anonim ***** válasza:
Hányszor töltöd egy nap?
jan. 29. 15:23
 9/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Normális lehet 8 hónap alatt 6%. Ahogy írták, függ a használattól is. Minden nap töltöd?
jan. 29. 15:44
 10/25 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg nem lehet, hogy sokat van úgy töltőn, hogy 100%-on van már? Nekem ez nyírta ki az akksit, legalábbis szerintem…
jan. 29. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!