Az normális hogy 8 hónap alatt 6 %-ot romlik az akkumulátor?
A gyári aksi az iphone-okban normál esetben nem púposodik fel, legalábbis nekem volt 5 db iphone-om, mind 3 évet kibírt utána kellett aksit cserélni, a csere aksik már volt, hogy valamelik felpúposoditt 2 év után, volt, amelyik fél èv után, de a gyáriak egyik sem. Persze attól előfordulhat. Legtöbben hülyeségeket írnak, hogy iphone akkuja gyorsan romlik, az kapacitás, hogy neked romlott 6 %-ot egy dolog, nem egyenesen arányosan romlik, előre nem tudod kiszámítani, mennyit fog kibírni, mikor éri el a 80 körüli százalékot. Itt a gyakorin azt olvasni, inkább az olcsóbb android szeret púposodni, kinyomja a kijelzőt, iphone-ról nem láttam még kérdést ezzel kapcsolatban. Szóval az Iphone utálók hülyeségeket ne beszéljenek,.
Kérdező, Te meg használd a telefont és ne azon rugózz, mennyit mutat az aksi kapacitás értéke, amíg nem 80 alatt van.
Én a sima 14es-em 5 teljes hónapja használom. Akksi 100%
A kulcs szerintem a romlás lassításához, hogy töltés közben nem használod, illetve én a felénél magasabb fényerőn sosem használom, ha filmet nézek/játszok akkor a feléig húzom egyébként meg nagyon minimálisra veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!