Az normális hogy 8 hónap alatt 6 %-ot romlik az akkumulátor?
"Normális hogy az eltet 8 hónap alatt 6 %-ot romoljon az akkumulátor kapacitása?"
"Értsd 8 nap alatt 6 % romlást."
7# ?
Értsd 8 hónap > 8 nap
A 14-es iPhone széria sokkal hulladékabb akksit kapott sajna. Lespórólták, vagy gyengébb beszálító... de nem mindegyik. Van ilyen is olyan is, érdemes utána olvasni, redditen sok mindenki panaszkodik.
Sokuknak 1 év alatt már bőven 90% alatt volt, de van akinek már fél év alatt is elért ilyen 88% köré
Nekem szerencsém volt a 14 Pro Maxommal, pont egy évesen adtam el amikor megjelent az új modell és még mindig 97% volt az akksija,napi 9 óra kb a screen time-om szóval az enyhe kifejezés hogy volt használva ;)
"Az optimalizált töltés, állanódan be van kapcsolva!"
Az csak annyit csinál, hogy figyeli a tevékenységed.
Úgy működik, hogy ha rajta van töltőn a telefon, akkor megáll 80%-nál a töltés és ha a megfigyelésekből úgy gondolja hogy hamarosan használni fogod a telefont akkor feltölti 100%-ra. Ennyit csinál, nem többet.
Pont ezért rajta lehet hagyni nyugodtan éjszaka is, nem lesz tőle semmi baja. Mert 80%-ig tölti csak és hajnalban amikor tudja hogy hamarosan kelni fogsz, csak akkor tölti fel teljesen.
Sőt, illik is néha töltőn hagyni az iPhonet, hogy meg tudja csinálni a háttértevékenységeit!
"Az én akksimat sem nyírta ki 1 alkalom, de innentől szép lassan már kikapcsolt a hidegbe 40%-nál…"
Az nem egy alkalom miatt volt, hanem egy rommá használt akksid van. 1000 ciklus biztos van máb venne ha ennyire szar. Cseréltesd ki mielőtt felpúposodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!