Az normális hogy a régi Samsung telómnak fel van puposodva az akksija?
Attól függ mit tekintünk normálisnak és veszélyesnek.
Normális, mert előbb-utóbb minden akku így jár.
Veszélyesnek abban az esetben nevezhetjük, ha például veszélyként értelmezed hogy bármelyik pillanatban kigyulladhat és mondjuk leég miatta a ház.
Hát semmiképp nem normális ha az aksi felpúposodik
Az új telóknál meg
“Dobd ki vegyél újat”elv működik többnyire
Én cseréltettem aksit az enyémben 1x valami olcsópénzért ami csakhamar feladta 2x “drága”pénzért “eredeti”aksi..aztán szintén úgyjártam mint a bóvliaksival…:/
"a mostani, S20-ammal honnan tudom meg, ha ilyen probléma van? "
Fogod látni.
"Hát semmiképp nem normális ha az aksi felpúposodik"
A használat szempontjából nem praktikus, de az életciklusának a része, elkerülhetetlen.
"Felmerül a kérdés ezek után, hogy a mostani, S20-ammal honnan tudom meg, ha ilyen probléma van?"
Onnan hogy a púposodó akku kettétöri a kijelzőt vagy leválik a készülék eleje/hátulja.
"És mi van ilyenkor?"
Akkumulátort kell cserélni.
"...de az életciklusának a része, elkerülhetetlen."
Nem része.
A púposodást gézképződés okozza ami rendellenes.
Jó minőségű akku nem púposodik fel életciklusa végén sem.
Az akksi így jelzi a halálát.
Ha szerencséd van akkor csak szétnyomja az s20-adat és új akksival lehet javítani.
Ha nincs, akkor széttöri a kijelzőt.
"Az akksi így jelzi a halálát."
Hát az egyértelmű hogy ha púpos akkor annak vége.
Ez nem üzemszerű állapot, hanem rendellenesség.
Normál esetben az akksi úgy "jelzi" halálát hogy megnő a belső ellenállása és lecsökken a kapacitása (púposodás nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!