Normális hogy polarizált napszemüvegben alig láttom az amoled telefonom képernyőjét?
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 18:53
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Igen. Bizonyos esetekben ezért tiltja pl. a munkahely a polarizált napszemüvegek viselését.
3/10 A kérdező kommentje:
Az előző ips telefonom kijelzőjével nem volt ilyen gond akkor ez az összeg amoled képernyőre igaz vagy specifikusan arra ami most nekem van?
2023. okt. 13. 22:42
4/10 A kérdező kommentje:
Összes *
2023. okt. 13. 22:42
5/10 anonim válasza:
3. A legtöbbön van, hogy a nap ne zavarja a használatot.
6/10 anonim válasza:
" ips telefonom kijelzőjével nem volt ilyen gond "
Lett volna azzal is, ha elfordítod 90 fokkal.
7/10 A kérdező kommentje:
5
Igen de itt normálisan állítva nem láttom az ips-nél oldalra fordítva nem láttam
2023. okt. 13. 23:35
8/10 anonim válasza:
Igen de úgy ne nagyon nézegesd mert rontja a szemedet!
9/10 anonim válasza:
"Igen de itt normálisan állítva nem láttom az ips-nél oldalra fordítva nem láttam"
A mobil gyártók nem egyeztetnek a napszemóveg gyártókkal, hogy pozícionálják a filtert.
A napszemüveg viselője meg egyikkal sem.
Tiszta káosz.
Egyábként mit vársz tőlünk ezzel a kérdéssel?
Adjunk neked igazat?
Igazad van.
Nekem is AMOLED van, nálam pedig az a probléma, szemüvegben nem működik az arcfelismerő, víz alatt nem tudok SMS-t írni, kesztyűbe nem működik az ujjlenyomat olvasó.
10/10 A kérdező kommentje:
8
Rontja a szemem?
2023. okt. 14. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!